cahillesohbetikestim Merhaba canım anneler 20 günlük bir oğlum var tuvaletini yaparken çok sıkılıp ağlıyor karnı sert sürekli ağlıyor kısacası gaz problemimiz var ve bu durum daha yeni başladı bu durumun devit3 damla ile alakası var mıdır merak ettim 😔😒
HilaalllEslemm cahillesohbetikestim kullananların bir çoğu aynı şeyi söylüyor. Ben kızıma ocean markasını kullanıyorum. Doktorumuz içeriğinin temiz olduğunu söyledi
cahillesohbetikestim HilaalllEslemm ya bize hastanedeki doktorumuz bunu verdi bir kaç gündür huysuzluk var ne yapacapımı şaşırdım 😔😒
BurcuG03 cahillesohbetikestim ben oceanın d vitaminini kullanalı gaz problemimiz kalmadı önceden kakasını ıkınarak yapıyordu şükür geçti ocean içeriği zeytinyağlı olduğu için galiba rahatlattı
Seda0651 cahillesohbetikestim o zaman damatla alakalı değil sizinde gaz sorununuz var . İsterseniz deneyin ama bizde çözüm olmadı gaz damlası deneyin
Yusuf53 cahillesohbetikestim kullanan bazı kişiler çocuklarında kabızlık ettiğini söylediler. Ben kullanmadım bilmiyorum ama duydum.. Artı normal gaz sıkıntısida olabilir bebeğinizin damlayla alakasiz
cahillesohbetikestim Yusuf53 ya teşekkür ederim ilk bebeğim tecrbesizim ve bebeğim ağladıkça çok kötü oluyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım
Yusuf53 cahillesohbetikestim anlıyorum canım bnm üçüncü evladım . Hepsinde yeni bişe öğreniyorsun hepsinde pimpirikli oluyorsun ben hiç kullanmadım devletin verdiği damlayı ‘ well cAre ’ kullanıyorum . Ama o anlattığın durum gazdir muhteemelen ona çare yok ama hafifletmek için gaz damlalarını deneyebilirsin bize nurse harveys iyi geldi bitirmiyor ama ne kadar minimum ağrıya indirsek kâr.
Arafinannesi cahillesohbetikestim bizzat var ocean d vitaminini tavsiye ediyorum hem içeriği çok temiz hemde zeytinyağlı olduğu için sindirime çok iyi geliyor..Doktorumuz devitin içeriği çok kötü demişti..
Yusuf53 cahillesohbetikestim ve sende yediğin içtigine dikkat et gaz yapan yiyeceklerden uzak dur .. kimyon ve rezene çayı iç. Bebeğine gaz masajları yap zorlu sürec biz öyle öyle üç aya kadar geldik Allah kolaylık versin canim
Patasana_ cahillesohbetikestim Evet bizde de aynı problem vardı d vitaminini direkt değiştirdi doktorumuz siz de değiştirin tamamen geçmez belki ama biraz da olsa rahatlatır