petitonunannesii Kizlar oğlum hep memede uyur ve uyurken ne yapsam gazı çıkmıyor siz uyurken gazını cikartiyormusunuz geç uykuya daldığı içinde uyuyunca uyandırmak istemiyorum
petitonunannesii petitonunannesii Kızlarrrr siz nasıl yapıyorsunuz gazı çıkmayınca birikiyormu özellikle uyandırıp çıkarmak mı gerekiyor
petitonunannesii petitonunannesii Bizimki kısır döngü olur uyandırırsam gazını çıkarcam tekrar meme emecek uyumak icin
Gencanneyim petitonunannesii Ben hemen yatırmıyorum. Omzuma yatırıyorum bazen kendisi çıkarıyor bazen pışpışlıyorum çıkıyor. Ama çıkmadığı zamanlarda oluyor tabii. Çıkmazsa tek sorun barsaklardan zor çıkıyor olması orada daha çok sorun yaşıyoruz biz😣
petitonunannesii Gencanneyim Evet ya bizde de o problem var o yüzden çok zor yatiyor yatınca da gaz kaliyo
Cennet-Eserr petitonunannesii nurse harveys gaz damlasını emzirmeden önce içirip emzirin sonda kolay çıkarıyor gazını ben hep öyle yaptım şuan 4 aylık uyuyorsa çıkarmıyorum
LadyBugg Ben ne olursa olsun çıkarıyorum cunku cikarmazsam uykusunda onu rahatsız ediyor ve uyandırıyor bir süre sonra.
kuzey-21 petitonunannesii 3 aylık olna kdr çıkarttım uykulu gözlerle ahh ahh bide hemen çıkmk blmyrdu sabahları sorun olmuyordu çıkartması :) ama küçük daha bebeğiniz çıkarın bnce eğer çıkmıyorsa yatırın :)
petitonunannesii kuzey-21 uyurken çıkarıyordu yani siz sıvazlayinca ben acaba cikaramiyolarmi uykuluyken diye düşünmüştüm
Ozlem2904 petitonunannesii emzirdikten sonra uyusa bile omzuma yatiriyorum sirtini sivazliyorum emzrdigim sure kadar. Popodan gaz cikarmasa bile geğiriyo b zaman sonra. Yataga ytirdigimdada icim rahat oluyo midesi geri gelmiyo. Usenip hemen yatirinca kusup uyaniyo. 1ay 11gunluguz
petitonunannesii Ozlem2904 uyuyorken cikariyormu yani bende acaba uyurken çıkaramıyorlar mi diyr düşündüm.
kuzey-21 petitonunannesii yok canım çıkartıyorlar o uyusun sen omzuna yatır sırtını sıvazla çıkıyor uyurkende :)
Nur76 petitonunannesii ben emzirdikten sonra omzuma aliyorum o uyumaya devamcediyor bir sure sivazliyorum bazen cikiyor bazen cikmiyor cikmadigimda yerine koyunca bi sure sonra basliyo kivranmaya yine kucagima aliyorum aldigim gibi geyiriyor daha rahat uyuyor ama uykulu bebek gaz çıkartmıyor kolay kolay
2-cocuklu-hayat petitonunannesii 2 ay 21 günlük bebeğim bende uyurken bir türlü gazını çıkaramıyorum o yüzden artık uğraşmayı bıraktım zaten uykusu o kadar kısa ki 5-10 dakika da uyanıyor genellikle. Uyanınca çıkartıyorum