Tugbasya_27 Merhaba dün aşı olduk 4 aylık kızım dün tüm gün ağladı ve gece de ateşi çıktı sabaha kadar defalarca bağırarak ağlayarak uyandı yaşayan var mı calpol var ondan içiricem şimdi ilk defa ateşleniyor 😞😞
Caglaa Tugbasya_27 geçmiş olsun normal bunlar bikac gün surebilirde. Bu sürede surekli sizinle, sizin kucaginizda olmak isteyebilir.
Hatice_Metin32 Tugbasya_27 canım benim ebe aşıdan sonra hemen calpol verdiriyor sonra 6 saat sonra bi daha veriyorum Allaha şükür fazla huysuzlaşmadan atlattık
Tugbasya_27 Caglaa evet sürekli ağlıyor zaten çok huzursuz az önce 37 idi ateşi ayaklarına kadar ateş gibi vücudu calpol vereyim dimi şimdiden
Caglaa Tugbasya_27 37 normal şuan ateşli degil. Eger 37.7 yi gecerse verirsin. Düşmesi icin üstünü fln incelt gerekirse sadece beziyle dursun
Tugbasya_27 Caglaa anladım tamam o zaman bir de aklıma hep şey geliyo hani biz yetişkinler ateşlendiğimizde sıtma tutuyor ya onda da oluyomudur acaba😞
Caglaa Tugbasya_27 illaki kendisinini üşüyor gibi oluyordur ama mecbur elbiselerni cikartmak gerekiyor. Nasil oldu duzeldi mi?
Tugbasya_27 Hatice_Metin32 ya haklısınız da benim hatam işte bir önceki aşıda ateş olmamıştı bilemedim bende ateşleneceğini akşam yoktu ateşi gece çıkmış bilseydim akşamdan verirdim
Caglaa Hatice_Metin32 ama ozamanda aşının etkisi cok cok azaliyor hic sogru degilki ateşi cikmadan vermek🤔
Hatice_Metin32 Tugbasya_27 aşıdan sonra hemen vermesen 2.3 saat sonra ver yani ona kalırsan 24 saat etkisi geçmiyor aşının
Hatice_Metin32 Caglaa valla bilmiyorum ben onun dediğini uyguluyorum ya hemen dediğim 1 saat sonra falan veriyorum