Gku2021 Milena11 elinize sağlık, çok güzel net bilgiler 🤗 inşallah herkese ulaşır da yanlış uygulamalar son bulur 🙏🏼
Milena11 Gku2021 keşke ama kaynana gelin postu olmadığı için tutulmadı😅 keşke uğraşmasaydım diye düşündüm valla
Belis-mom Çok teşekkür ederim ben de kaydettim kızım 5,5 aylık az kaldı bizim de ek gıda sürecimiz baslayacak, hakkınızı helal edin lütfen 💮💮
Katun Milena11 ay iyi oldu bu doktora sormayı unutmuştum. Sebzeleri buharda haşlıyorsunuz değil mi? Buharda haşlanması şartmıymış?
Milena11 Katun eğer püre vereceksem buharda haşlıyorum çorba yapıcaksam suda. Şart değil tabi ama besin değerini en güzel buharda pişirerek koruyor
BenMathilda Milena11 orali olmamak değil de, tercihimiz annelerden annelere tecrube aktarimlarindan yana oluyor, her doktor her çocuğa ayni listeyi yazmıyor, ayni şeyler önerilmeyebiliyor, o nedenle doktor önerilerinden cok anne tecrübesi önceliğimiz 🥰
Milena11 BenMathilda anladım aslında buda benim uygulayıp anne olarak memnun kaldığım ama kulaktan dolma değil doktor önerisiyle hazırlanmış bir listeydi. 😊