1annee1bebek Merhabalar sevgili anneler bebeğim 3gündür burnu aşırı derecede tıkalı aynı zamanda da akıyor ve balgam çıkarmaya çalışıyor ancak balgamı geri yutuyor burun tıkanıklığı bir türlü geçmiyor dün gece acile götürmek durumunda kaldık burnu açıldı evde sürekli serum fizyolojik ile temizlemeye çalışıyoruz ancak yeterli gelmiyor doktor ilaç vermedi sadece serum fizyolojiğe devam edin dedi evde benim yapabileceğim doğal yöntemler var mı varsa önerileriniz neler yardımcı olursanız sevinirim
Ebruugurlu61 1annee1bebek Kac aylik bebeginiz ben bebegim icin 9aylik Xlear kullaniyorum burun tikanikligni aciyor
1annee1bebek Ebruugurlu61 8aylık o bahsettiğiniz sprey mi bende sterimar var onu da kullanıyorum yeterli gelmiyor malesef
Ask35tego Selam biz peteklerin üstüne kavonozda su ve ıslak havlular koyduk, ev nem yükselsin diye Duş aldirip serum fizyolojik ile açtık Ve bebek vikisi alıp sırtını ayak tabanı sürdüm çok şükür daha iyi Birde baş ucuna sogan katanfil
1annee1bebek Ask35tego Yapmam mı hepsini yaptım sadece bi bebek vıcks almadım onu denemedim onunla ilgili herkes bişey söylüyor diye bi zararı olmasından korkuyorum açıkçası daha küçük kuzum ya bebekler hasta olmasa keşke ☹️
Ebruugurlu61 1annee1bebek bulabilirsen dene o spreyi canm doktorlar iyi dedi bu sprey icin zor bulunuyor biraz
Opyznk Ufak sarımsak ez yoğurtla ver çiğ sarımsak grip enfeksiyonda ilaçtan daha etkili uyuduğu zaman soğan kes koy baş ucuna bi iki güne atlatır burnu temizlemeyi günde 3 4 kere ihmal etme geçmiş olsun