aliMommy Kızlar 23 yaşındayım 3 yaşında oğlum bir tane daha isitoyrım ama sizce bekliyim mi biraz dhaa pişman olur muyum rahata alıştım çok sizce araları uzun mu olmalı kısa mı
aylul0 aliMommy yaşınız küçük daha gençsiniz ben olsam beklerdim 1 sene daha falan, bana göre ideal yaş aralığı 4-5 falan tabi ki gerisi size kalmış 🙏🏻
_tospikannesi aliMommy benim düşüncem de sizin gibi suan 2,5 yasında bebişim 3 yaşına girdikten sonra istiyorum araları 4 yaş olcak okula baslayana kadar diğeri biraz toparlanır. Böyle mantıklı gibi biraz daha beklenirse hem okul hem yeni bebiş daha da zorlanılır gibi
TosbikAnnesiiiii aliMommy bence olsun benmde oğlum 3 yaşında 4’e girecek bebeğim 7 aylık okul maratonu başlamadan büyür kaygısı geçer azda olsa
yakamozzz aliMommy bence arayı uzun tutmamak lazım ben 5 sene ara verdim rahatlığa iyice alıştım çok zorlandım sonrasında büyüklerin dediği gibi arka arkaya en iyisi😬
Bebegimicin1 aliMommy bence peş peşe olması daha iyi zaten zorlanıyosun evede bağlısın pamdemi yüzünede her yere gidemiyosun o yüzden evdeyken ikisini büyüt ilk zmaanalr xorlanıyosun sonra düzen oturtuyosun alısıyosun 2. Yi iyikide olmuş diyosun yani ben öyle dedim büyük oğlum 13 aylıkken hamile kaldım 22 aylıkken doğum yaptım biri olula gidecekken ders ödev telaşı başaldıgında hamilelik ve ilk bebrklik ayları zor olur bence diğerinin okulu başlayasıya kadar küçük olanda 2 _3 yasına falan girmiş olur öyle daha rahat brnce okula elwtip götürürken acaba üşürmü hasta olurmubkorkusu bebeklikteki aldar olmaz en azından
Tuba aliMommy iki oğlum var biri 3 yaşında, diğeri 18 aylık. Oğlum 10,5 aylıkken ikinciye hamile kaldım. İkisi birbirine oyun arkadaşı oldular ve birlikte büyüyüp gidiyorlar. Maddi manevi hazırsanız beklemeyin🙂
SaremAselim_0817 aliMommy kızım 25 aylıkken ikinci kızım doğdu şuan büyük kızım üç yaşında küçüğü bir yaşında hiç pişman olmadım iyiki yapmışım valla şuan üçüncüyü bile düşünmüyo değilim birde oğlum olsa ne güzel olur🤗 oğlum olucanı bilsem şimdi hamile kalırım😎
Bebegimicin1 SaremAselim_0817 Yanımda biri olsa 3. Yğ ben bile dğşünüyorum peş peşe büyümeleri çok iyi heleki şu eve kapalılık dönrminde evde rahat rahat büyütüyoruö benimde oğlum 2 yaşında diğer oğluöda 5 aylık oldu yeni
SaremAselim_0817 Bebegimicin1 bende tekim yavrucum ailelerimiz hep uzakta valla tek yardımcım eşim yani akşamdan akşama zor olmuyo mu tabiki oluyo ama zaman çok hızlı akıyo anlamıyosun hemen büyüyolar rabbm can sağlığı versn
Prensesimmmm1 aliMommy ben olsam büyüğün okul zamanına getirmeden kendimi ayarlardim kendim için de o şekilde düşünüyorum 🙈
Betlcelik aliMommy Kizim 4 yaşında oğlum 2 ay 16 günlük. Zorluk yaşamadım daha çünkü kızım yemegini yiyor wc tek giriyor kendi kendine oyun oynuyor uyku için nadir yanımda otur diyor kardeşinle ilgilenirken birşey isterse o an emziriyorsan onu anlayışla karşılıyor. Bana yardım ediyor bezini getiriyor beşiğini sallıyor (2dk sonra uff sıkıldım diyor 😄) ben bu yaş araligindan çok memnunum ☺️
elifAelay27 aliMommy Bence yapma annem yaptı şuan en küçük kardeşim 2 yaşında diğer 4 yaşında kız ve oğlan bir yere gidemiyor dışarı çıksa ne gezdiğini anlıyor ne gördüğünü bir yere bırakıp bir yere gidemiyor yaparsan da kendine eziyet bana da yap diyorlar kızım 7 aylık yaza bir kez daha yapın beraber büyüsünler diyorlar yapmam canıma kastım mı var 9-10 yaşına gelsin anca hem bu çocuk kendi ihtiyaçlarını karşılayacak duruma gelir rahat olur diğerini büyütmek yani ben bu düşüncedeyim gene de siz bilirsiniz tabi ki
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi aliMommy 22 yaşına gireceğim. 2 çocuğum var. 28,5 aylık kızım. 2 aylık oğlum. Pişman değilim. İyiki bu aralıkta yaptım. Çok güzel oldu. Çok güzel anlaşıyorlar. 🥲
miracmoms Bende 26 yaşındayım 3 ay sonra 4 yaşına girecek bir oğlum var 25+3 haftalıkta hamileyim. Tam 4 yas olcak araları.3-4 yas bence ideal maddi manevi hazırsanız beklemeyin yaşınız küçük ama eminim ki sonrasında çok rahat edeceksiniz 🥰
Ekim-4 aliMommy herkes aslında kendi rahatlığını düşünmüş kolay büyür filan ama ilk çocuğun tam ilgiye sevgiye ihtiyacı olduğunda 2. Çocuk geliyor o bebeğide düşünmek lazım