Babyloveee Burun aspiratörünü ağızla çekmeli mi önerirsiniz yoksa vakumlu mu. Kullanan memnun kalan anneler marka model paylaşabilir misiniz acaba
monimom Babyloveee vakum lu yu gün içerisinde burun serumu ile rahat kullanıyorum otri bebenin ağız la çekmeli aspiratör u de var ama daha onu hiç kullanmadım
Elizaninannesii Ikisindende kullandim vakumlu grip falan olmadigi zaman guzel ama agizdan cekmeli nezle oldugu zaman mükemmel yardimci o kadar rahatlatiyorki anlatamam iyikiii almisim dedigim bi urun yani
Babyloveee Adiyokkitabin bunun uçları tek kullanımlık mı yani her ucu bi sefer mi kullanabiliyoruz her kullanımda değiştirecek miyiz
Babyloveee Gul-42 bunun uçları tek kullanımlık mı yani her ucu bi sefer mi kullanabiliyoruz her kullanımda değiştirecek miyiz
Gul-42 Babyloveee yok cnm yıka bsy olmuyor eskıyınce at ılla otrı bebe markası almna gerek yok uclarını cogu marka uyuyor😀otrı bebe ucu cok pahalı
Bugsbunny1 Babyloveee Yikayin , tek kullanımlık almaya güç yetmez valla o kadar uygun da değil . Ben kaynatıyorum devamlı uçları .