Simaykus Kızlar emzik kullanıyormusunz kızım 55günlük başlamak istiyorum çünki sürekli beni emmek istiyor emerek uyumak istiyor emziğide almıyor öğürüyor🥺
gozdeku Simaykus doğduğu gün verdik emzik. Ama karnı yokken ya da uykuya geçerken veriyoruz hala. Kaç gün yorum okudum araştırdım ve avent aldım. Emzik in yapısı büyüklüğü de önemli.
Doga0812 Simaykushastahaneden çıktıktan sonra verdim wee baby verdim ama kusacak gibiydi gittim avent aldım güzel tutuyor çok şükür ikisini karşılaştırinca wee baby kocaman 😀
Milena11 tugbahy6 yıllarca emzik karşıtı olup hastanede bebesine emzik veren annelere 1 saat konuşma yapan ben çocuk odaya girerken havada ağzına emzik atan yine ben😅😅
Sevimliayicik Simaykus benimkine aynı oyledi canım sık sık teklif et alır 2. Ay bitince alıştı yoksa seni emzik gibi kullanır kendine hiç vakit ayiramazsin
Milena11 Adiyokkitabin çünkü hastanelerde sürekli eğitim alıyoruz ve annelere emzirme eğitimiveriyoruz. Eğitimin en önemli kısmı meme reddini engellemek. Meme reddine en çok sebep olan şeylerin başında emzik ve biberon geliyor o yüzden de kesinlikle izin verilmemesi gerekiyor. 😅
Elizaninannesii Simaykus midesi bulaniyosa zor ama benim kizin bulanmadigi halde denemedigim emzik kalmadi tuymayan tutmuyo arkadas ne yaparsan yap 😀
Simaykus tugbahy6 zaten ilk 40 gün veremem meme reddine sebep olurdu 40çıktıktan sonra vermeye çalışıyorum yok almıyor ne yaptıysam uykuya geçişleri zorlaşıyor