Dimitrina_kovaceva Hanımlar bugünki akşam yemeği menülerinizi yazar mısınız sonra bakıp bakıp fikir olur farklı yöresel yemekleri denemeyi seviyorum ❤️ benim Zeytinyağlı taze fasulye mısırlı pilav analı kızlı çorbası salata 🥗
ceyhunun_annesi Dimitrina_kovaceva Ispanak yemeği Tarhana çorbası Zeytinyağlı brüksel lahana brokoli havuç karnabahar kırmızı biber tencerede kendi buharında pişiyorum
Dimitrina_kovaceva EftelyaUmut ohhhh missss 2 gün önce yapmıştım çerez gibi gidiyor o kanatlar afiyet olsun
kmslglsn Minisin_annesi ah canım ah böyle dedin annemi özledim😔 biz uzaktayiz oyuzden anne yemeğini çok özledim 😄
Dimitrina_kovaceva Minisin_annesi gelecek ay ben de gidiciiim uzaklarda benimki cok kıskandım seni şuan 😅
Minisin_annesi kmslglsn kusura bakma 😢bende zamanında senin gibiydim gidemiyordum aslında çok yakındık aynı mahalle ama gurbetteyim gibiydim 🙄
Dimitrina_kovaceva Blackcloud ayy spagetti bizim evin favori yemeği kocam bayılıyor ama benim en az yaptığım yemek galiba 😅
kmslglsn Minisin_annesi aynı mahalle olsa da işte ev işi temizlik misafir az gidip geliyorsundur.Annelerimizin kiyametini biliyoruz ama uzaklara gidince daha da çok anlıyoruz.Melek annelerimiz💜
kitapkurdubebeninanasi Dimitrina_kovaceva ezogelin çorbası fırında köfte patates, bulgur ve balkabağı tatlisi😇
Dimitrina_kovaceva kitapkurdubebeninanasi aaaa bal kabağı tatlısı cokkk severimmm gizli tarifim bile var hahaha 😅
Liyosunannesi Dimitrina_kovaceva Güvecte top köfte Bulgur pilavı Yoğurtlu salata Çorba düşünmekteyim hala..
sahikakocarslanli Dimitrina_kovaceva yoğurt çorbası..kuru fasulye..yanına naparim bilmiyorum ☹️pilav yapmak isteyip istemediğimden emin degilim 😁 makarna desen yeni yedik bı de olmaz ..ekmek yiyeceguk galiba