AhmetAlanya Zeynepppppp bnm kızda 10 ay 4 gunluk hıc bılmıyorum nekdr en son menenjıt asısında bakılmıstı boyu 76 cm di kılosunu yazmamısım
Zeynepppppp balsevdigim deletedmom2200 GnsLna AhmetAlanya benim kızım 2 aydır 300 Gr ancak aliyo ek gıda kesinlikle yemiyo bide çok hareketli canım sıkılıyor bu duruma 😒
Cennetinsusu Zeynepppppp Kaç kilo doğdu? Şimdi kaç kilo benim kızımda 7. Aydan beri 300 gr alıyor sadece kilosu iyise takılmayın bence çok normal bu kadar alması
Tugkaninannesi deletedmom2200 ya benimki de o civarlarda ama bu ay almamis hic, doktor da cok normal dedi almamasi icin oyuzden sordum cnm
deletedmom2200 Tugkaninannesi benim bebeğim ilk 3 ay çok güzel kilo aldı sonra kilo alımı durdu ve ek gıda yemedi ama 1 aydır Enfamil markasının formül sütüne geçtik sanırım o fayda etti kilo almış bende şaşırdım
Tugkaninannesi deletedmom2200 canik hic duymadim onu , eczaneden mi aliniyor doktor mu ineriyor ? Aptamil kullaniyoruz biz
deletedmom2200 Tugkaninannesi ben yurtdışındayım Türkiye de olmayabilir canım geçen aya kadar Hipp combiotıc kullandık ondan da memnundum ama sanki bu kilo almasına yardımcı oldu gibi geldi bilemiyorum 🤷♀️
Cennetinsusu Zeynepppppp Gayet güzel kilosu canım. Artık çok hareketliler o kadar az alması çok çok normal. Benim kızım 10 aylık 7100 gr yani ben takılmıyorum. Her ay az da olsa alıyor. Hareketli çok normal bence.
Elifasel Cennetinsusu aaahh ahhh bnede ayni dertten muzdaribim 10 aylik 7.5 kilo kizim 1 dk durdugu yerde durmaz