Ayazinannesi3001 metesmommm ben bebelactan memnundum. Bıraktık tabi mamayı içmiyor artık 1yas1ayligiz
161525 metesmommm Aptamil aşırı gaz yaptı çocuk ağlamaktan bitap oluyordu 5 6 günde kakasını yapiyodu sma da gaz yaptı 30 dkda anca çıkıyordu gazı hipp de gaz yapmıyor ama aşırı çabuk acıkıyor normalde emip 60 cc mama içiyor bebeğim 3 4 saat tutması gerekirken 1 buçuk 2 saate hop acıkıyor bebelac golda geçtim pazartesi günü mis gibi ne gaz ne kabızlık ne başka bişey yaptı günde 2 3 kez 60 cc içiyor baya da sevdi tadını
Doga0812 metesmommm hip aldım arada bi kullanıyorum evet güzel gaz yapmıyor fakat bi doyuruculugu yok 1 saat geçmeden acıkıyor bu nedenle sma geçmeyi düşünüyorum
metesmommm Ayazinannesi3001 Güzel kilo aldırıyor muydu peki. Oğlum 5 aylık kilo almamış bu ara hiç. meme+mama olarak ilerleyeceğiz
Ayazinannesi3001 metesmommm açıkçası fazla da almamıştı. Doyuruyordu ama kilo farkı pek görmedim. Doğduğuna bile emin olmuyordum bazen.
Muges4 metesmommm hipp kullanıyordum sürekli acıkmasından yıldım yetiştiremiyordum resmen evet içeriği temiz kolay sindiriliyor ama..sma ya geçtim
metesmommm Kızlar bebelac gold aldım sevmedi kustu 🥲 Ay nası sevdireceğim. Değiştireyim mi yoksa bi kaç kere daha denesemmi. Biberon dan da pek hoşnut olmadı sanırım. gördükçe ağladı 😅🤦🏻♀️ Mama da ucuz değil ki sürekli değiştiresinnn 😏 ne yapacağım bilemedim