Elmel Kızlar bebegim anne sütü ek gıda alıyor bu ay braz az kilo almış sekiz aylık acaba günde bir kez hip tahıllı mamayı sütünn içine koyup biberonla icirsem bişey olur mu bu arada sagarak besliyorum
Themia Elmel sütünüz şart değil ben su ile yapıyorum. Biberonla veriyorum. Zaten kutunun ğzerinde biberonla nasıl verildiği yazıyor
Sevgiela Elmel bende kaşık maması alacağım buğün hip markası nasıl kilo artışı oldu mu bi bilginiz var mı
Lossehelin Elmel ben kahvaltılarında veriyorum ilk ek gıdadan beri 150lik mamayla hipp tahıllı içine pekmez ceviz yumurta sarısı ve lor peyniriyle denyebilirsin
Visnelivotka Elmel Bi dene istersen ben hiç denemedim o şekilde vermeden önce kendin bi tadına bak güzelse ver 😅
Sevimliayicik Elmel kendi sütünü birşeyle karıştırma canım anne sütünün vitamin değeri azalıyor .kaşık mamayı direk suyla yap ver
Themia Elmel kızım 5.5 aylık ve artık doymuyor emzirdikten sonra doymadığını hissettiğimde veriyorum emzirdikten yarım saat sonra falan. Mesela 100 ml hazırlıyorum ne kadar içerse. Geceleride emziriyorum mama teklif ediyorum yine ne kadar içerse
Nurtalib Elmel bence sütünü ayri mamayi ayri ver suyla yap yani tarifine göre begenmez falan sütün de bosa gitmesin
Elmel Nurtalib Benim kullandığım hipp karışık tahlili onun üstünde anne sütü veya mama ile hazırlayın yazıyor eğer ki alerjisi varsa su ilede olurmus
Lossehelin Elmel kilo problemi var ise bence mamayla hazırlaman iyi olur ben de emziriyordum aynı zamanda bunu mamayla hazırlayıp veriyordum