Esilaveannesi Mrv_Kml_Ygz iki gündür 8 aylık kızıma yediriyorum şuan herhangi bir sorun gormedim daha önce hip kaşık maması yedirdim 3 aya yakın onun bir faydasını görmemiştim
Ayse966 Mrv_Kml_Ygz yedırdım bende cok güzel kilo aldırıyor doktoruma soyledıgımde ıstemedı kullanmamı gereksız kılo almasın onun yerıne sekersız buskuvıler var bebek ıcın arı mama gibi onu verıyordum arada degısıklık olsun dıye
Liyazynp Mrv_Kml_Ygz 7 aylık kızım yaklaşık 1 aydır arı mamanın gece olanı veriyorum ama pek bi kiloda artış falan görmedim işe yarıyormu uarayacak mı bilemiyorum onun dışında bi zararınıda görmedim
Brcklc Mrv_Kml_Ygz bence onun yerine kendin muhallebi yapsan pirinç unu yada irmikle daha sağlıklı onlar bildiğin şeker deposu sağlıksız o ve cici bebeler
Visnelivotka Mrv_Kml_Ygz 6 aylıkken başladım 8 aylık şu an yediriyorum haftada bi iki kez gayet memnunum bir sıkıntı yapmadı kaka yapmadığı zaman yedirince kaka yaptırıyor 😅 Gayet iyi benim için.
kuzey-21 Mrv_Kml_Ygz 1 yaşına girdi halâ kullanıyorum ara olarak veriyorum. Ben memnunum seviyorda :) kiloda aldırıyor onu farkettim