Minkpndam 4 ay 9 günlük kızım ona uzattığım şeylere uzanmıyor sadece mesela çıngırağı elinin önüne koyuyom alıyor sallıyor ama uzanamıyor nesneye 😪
ikizlerinannesi2985 Minkpndam bu dediğinizi nöroloji gelişim testinde 7.ayda yapıyor. Çoook erken. Benden size tavsiye, ne kadar çok kafaya bişey takarsanız o kadar olmaz, zorlaşır her şey. Akışına bırakın, anı yaşayın🌾
Mizmizmyrtle Minkpndam benim bebeğim 5 aylık daha bir iki haftadır uzanıp almaya başladı bişeyleri sıkmayın canınızı
Rumeysa28 Minkpndam daha küçük ama bekle 1 2 ayda belki dikkatini çekmiyodur unutma ki bizler bile sevmediğimiz şeye uzanmayız mesela sen çikolata sevmiyosun markete gitsen uzanır mısın uzanmazsın sakin ol kendini üzme
ikizminikler Minkpndam birincisi çok erken dhaa dört aylık bebeden bu beklenmez yapan vardır o başka ama sizinki yapmıyor diye kendinizi kötü hissetmeniz gerekemz böyle şeyleri ne kadar kafaya takarsan süreç o kadar kötü geçiyor ve uzuyor tavsiyem takmaman. Relax ol
Minkpndam defneninannesiii2 içime su serptiniz 💕 birde ayaklarını tam tutmuyor kırıyor sonra tekrar dik yapıo tekrar kırıyor
ikizlerinannesi2985 Minkpndam internette her şey yazıyor.kaldı ki bazı şeyler erken yaparlar, bazı şeyleri geç yaparlar ama yaparlar. Hiç kafana takıp üzme kendini🥰
defneninannesiii2 Minkpndam tam basamiyordur daha bizde yaşadık bunları ☺️ ama ayaklarının üstünde tutmaya çalışıyordum elinden tutup ben iyi oluyormuş öyle
Tess07 Benmki 7 aylik daha yeni uzanıyor allah aşkına su cocuklarinizi bi salon artık ya 😂her bebegin gelişimi farkli biraz anı yasayin kıymetini bilin gunlerin
Minkpndam Tess07 nasıl yeni uzanıyor uzanırken önüne götürdüğünüzde elini uzatıp alamıyor muydu önceden benim bebeğim öyle uzanıyor yerde bende çıngırağı önüne götürüyorum heyecanlanıyor ama kolunu uzatıp almıyor benden yanda kalıyor kolları
Minkpndam Linaekin önüne koyduğunuzda uzanıyor değil mi? Birde ayaklarını tam tutuyor mu benim bebeğim kırıyor dizlerini ama kafasını falan çok iyi tutuyor yerde uzanınca kafasını kaldırıyor dönmeye çalışıyor ama dönemiyor
Minkpndam defneninannesiii2 uf valla bir kaç arkadaş psikolojimi bozdu 4 aylık nasıl dönemiyor vs dediler
ikizlerinannesi2985 birkupalatte 7.ayda gelişim testine girmiştik. Önüne oyuncak uzatmıştı ikizlerimin, uzanıp tutuyorlar mı diye bakmıştı doktor. 7.ayda yapması beklenenler arasında bu
ikizlerinannesi2985 Minkpndam benim ikizlerim prematüreler. O yüzden nöroloji takipliyiz. 7.ayda kotnrolmüz vardı. Bi gelişim testi yapalım dediler öyle baktırdık
Linaekin Minkpndam yok önüne koyunca çok uzanamıyor uzanmaya yelteniyor ayaklarını kırıyordu önceden ben sık sık egzersiz yapmaya başladım artık kırmıyor size de tavsiye ederim
Linaekin Minkpndam ne alaka yaa benim kız da dönemiyor donmeye çalışıyor ama olmuyor bence kimseyi takmayın