BugsBunnyy Mucizemm09 tv izledigi icin otizm olmaz ama bu ldr erken yasta ayda tv izleyen bebeklerde otizme yakin belirliler görünüyor ve uyaran eksikligine bagli gelisim geriliyor oluyor snr bunu duzeltmekte kolay olmuyor.cok kucuk dikkatli olun bakmasin Genetik olarakta sizde yatkınlık olabilir ekstra ozen gosterin boyle olasi bir durum varsa ilerlemesine sebep olur
Mucizemm09 morjaguar pür dikkat gözünü kırpmadan bakıyor. Televizyona ters yatıyor da olsa kafasını geriye doğru çeviriyor bakıyor. İlgisini çekiyor demekki
hasaneymen Mucizemm09 bebeğim 1 yaşına gelene kadar izletmedim önüne biseyler koydum sadece sesini duydu ekran yüzü göstermedim telefondan müzikler açardım dinlerdi ama izletmiyordum erken olduğu için göz kontrolü yapılıyordu Dr gösterme diyordu göstermiyordm daha sonra zaten alisacaklar ne kadar geç o kadar iyi bence.
Mucizemm09 Adamelis12 bizimkisi görmesin yeterki ters yatırsam da kafasını çeviriyor arkaya doğru yine bakmaya çalışıyor. Yinede dikkat edeyim en iyisi☺️
Mucizemm09 morjaguar onu bizde biliyoruz kapatmayı ama gördüğünde gözü hiç birşeyi görmeden izlediğini söylüyorum. Biz seslensek bile yüzümüze bakmıyor. Ufak detaylara takılmayın lütfen
Dilaylaa Asla izletmeyin daha çok küçük , ilerde çok pişman olursunuz gerçekten, üç yaşında kızım hala ekrana maruz kalmadı
kendicocugunungelisimcisi Mucizemm09 evimizde televizyon yok bu sebeple izlemiyor. Gittiğim yerde televizyon açıksa hemen dönüp bakardı normal olarak renkli ve ışıklı ilgisini çeken bir şey. Gittiğim yer yabancı değilse televizyonu kapatmalarını rica ediyorum.