ipekk05 hanımlar 8 aylık bebeğim sabah uyandığında sağ göz kapağı şiş uyandı diğer gözünde sorun yok şiş olan gözünde kızarıklık akıntı vs de yok sizce neden olmuş olabilir dün ilk kez çorba tattırdım birazda tuz eklemiştim ondan olabilir mi 😔
Lulemom ipekk05 görsel atabilir misin, benim bebeğimdede var. Ama doktor bize şalazyon dedi. Arpacığın kistleşmiş haliymiş
Duham44 ipekk05 ben bi kac kere kendimize yaptigimiz corbadan icirdim icinde tuz vardi az ama vardi uyuyup uyandiginda iki gozunun altida sis uyandi her defasinda aynisi oldu ondan sonra vermedim ama tek goz enfeksiyon kapmis olabilir disariya cikardiysaniz soguktan olmus olabilir z
ipekk05 Rahiya çok teşekkür ederim canım ama sağ gözünde hafiften var çok belli olmasada göz kapağı ödem topmamış gibi
Lulemom Rahiya şiş gibi değil sanki. Biz ameliyat olcaz geçmiyor. 2.5 ayından beri var. 6 aylık olunca getirin dedi doktor temizlicek. Yeni 6 aylık oldu. Önümüzdeki ay götürcez
ipekk05 Duham44 evet bende dün ilk kez bir kaç kere yemek sularından verdim tuzdan şüphelendim enfeksiyon olsa şişin yanında kızarıklık sulanmada eşlik etmezmiydi
Duham44 ipekk05 olurdu sonra da baslayabilir bi takip et bakalim tuzdan sa eger gecer zaten bol bol su ver
ipekk05 Duham44 çok sağol canım internette tuza bağlı göz kapağının şişebileceğide yazınca aklıma direk bu geldi dün akşam verdim sabahı böyle uyandı ondan önce hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştık çünkü sizdede aynısı olmuş baksana