EsilaGizem Kızlar kızım 5 buçuk aylık evimiz sıcak olduğu için üzerine battaniye ortuyirum geceuyurken battaniyeden destek alıp sürekli kalkamaya çalıştı agladii uykusu bölündü ne zamana kadar yapacak bunu ya 🥱😭
ezgislifeburda Yica merhaba 10 aylık surekli kalkıyor emeklemek istiyor asla uyumuyor nasıl geçti sizinki acaba
Yica EsilaGizem bazen evet bazen hayır. Tamamen uyanınca biraz oynamasına müsade ediyorum sonra piş piş açıp yatıyorum piş pisliyorum uyuyor
EsilaGizem Yica zamane çocukları ne kadar da fenalar ya annem benim bebekligi anlattıkça neden diyorum ya bı bebek uyumamak için elinden geleni yapar
Yica EsilaGizem gerçekten öyle yaa 😂 ya öyle 9 ay kundak yapardık diyorlar. Bak yemin ederim 9 kez kundak yapmamisimdir. Hiç müsade etmedi. Önceden kolaymış valla
EsilaGizem Yica işte ben 5 buçuk aylık oldu halaa bıkmadan usanmadan kundak yapmaya çalışıyorum ama nafile çocuk benden akıllı 😂
Yica EsilaGizem Ya işte bu devrin cocujlari böyle. Ama haklılar öyle çok uyarılara maruzlar ki hemde diyar doğmaz
Yeniannebus ezgislifeburda uyku eğitimi almaya başladım sizin de yazınızı görünce yardımcı olmak istedim benimkisi 11 aylık ve beşikte ayağa kalkıyordu sürekli uykusu bölünüyor ve dalması uzun sürüyordu bebekler yeni öğrendikleri şeyleri uyku sırasında tekrarlarmış bu yüzden gün içinde gece hangi hareketi yapıyorsa onu sürekli tekrar etttirmemiz yani bıkıp usanacak kadar yapmalıymış ki uyku sırasında bunu yapmamalıymış
ezgislifeburda Yeniannebus teşekkürler cevabınız icin o zaman uyku saatleri dışında besiginde bırakıp kalkmasına izin xericem ama o zaman da beşiği oyun alanına çevirmez mi ?
Yeniannebus ezgislifeburda yok hayır beşikte değil evde dışarda yapacak gün içinde biz o şekilde evde oynatmamız gerekiyormuş
ezgislifeburda ezgislifeburda Ay valla bütün gün hareket ediyor evde uyku saatinde besigine koyuyorum 35 dakika ağlıyor kalkıyor sonra ağlaya ağlaya dalıyor sadece yatım saat uyuyor kalkıyor yoruldum atak dönemiymis 35 gün sürecekmis korkuyorum sonra alışkanlık kazanırsa diye