Hatice3442 Merhaba anneler ..bebeğim için interten başvuru yaptim kızım için bir anı olsun diyerekten bugün görüşmeye çağırdılar bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba
manicurist Hatice3442 şu devirde böyle ajanslara gitmek ne kadar doğru olur bilemedim tanıdığınız biri olsa ajanslara giden neyse derim gidilir ama böyle bilip bilmeden gidilen yerler ne bilim
Deletedmom484545 Hatice3442 güvenilir olduğuna emin misin ajansın ay hadi kız oyuncu olsunda zengin olursun😂
Askmeyvesininannesi Hatice3442 geçen tv de dediler. Ajanslar velilerden para alıp 2 foto çekip yolluyolarmş.dolandırıyolarmş yani. Pedagoglarda çıktı. Çocuklarınızı böyle yerlere götürmeyin die.
Hatice3442 manicurist haklısınız ama yaşadığın şehirde bir otelde olacak görüşme eşimle beraber gideceğiz o konud sknti yok ama güvenilir mi değil mi burdan annelerin tecrübeleri var mı o yüzden sordum
Almondeyed Hatice3442 Dayanamiyorum bu kadar kotu durumda iken her yönden, ajans vs çocuğunuzun fikrini soramadan…
Hatice3442 Almondeyed sizi ilgilendirmeyen ve konu hakkında bilginiz olmayan konulara burnunuzu sokmayabilirsiniz dayanamıyorum da ne demek senin çocuğun mu pardonda
Ummuscetinkaya Hatice3442 hiç nir gerçek ajans otelde görüşme yapmaz. Dolandırılacaksınız. Çok istiyorsanız layla şirin ajansa kayıt olun.
Gunsss İnstagramda dijitalbaba sayfasını takip etmenizi öneririm. Bebeklerin çocukların resimleri ile neler neler yapılıyor..
Deletedmom484545 MinnakPanda bi dizi de reklamda katalog veya marka çekimlerinde filmde falan oynaması için ajanslara yazdırıyorsunuz . İlgili kişilerle iletişim sağlayıp dizide filmde oynuyo işte bu
Hatice3442 Ayyy ne kadar kendini bilmez boş yorum yapan var ya konu hakkında bilgin yoksa susacaksin bu kadar basit yani neyini anlamıyorsun çocuk bnm çocuğum seni de ilgilendirmez haddinizi aşmayin lütfen komik bir durum olduğunu da sanmıyorum Almondeyed
Deletedmom484545 Hatice3442 para verdiysen başta ve otel tarzı yerde görüşme sağlanıyorsa dolandırılmışsın demektir tehlikeli uzak dur ajansların belirli ofisi oluyo zaten ve para almıyolar kayıt için vs
Hatice3442 Deletedmom484545 yok hayır para vermedik biraz araştırma yaptık güvenilir diyende var güvenir değil diyende var bn de burdaki annelere sormak istedim acaba böyle bir durumla karşılaşan var mı diyerekten