Sule18 Kuzular merhaba oğlum 5 ay 24 günlük bi Bebek emziği zorla tutuyor dıyebılırım ama sanırım dısten kaynaklı zorlanmıyorum artık bibs kullanıyorduk 0/6 ama şişmeye başladı ben kaç beden alacağım emziği çok büyük bi fark var mı ya tutmazsa 6/18 olanı kullananlar yorum yapabilir mi
Asl90 Sule18 bibs emzikler em fazla bir ay kullanılıyor şişince değiştirin. 6-18 olan biraz daha büyük tabiki bence biraz daha 0-6 ile devam edin.
Twilight22 Sule18 Bibs emzik kullandıkça şişiyo gerçekten 0.6dan sonra 6 18e geçtik gözüme küçücük gelmişti 0 6 olan balon gibi şişik duruyordu hatta demiştim 6 18ay ne alaka küçücük diye ama kullandıkça bu da şişti. Bikac sefer yadırgama oldu tutmak istemedi ama sonradan tuttu 🥰 6 18 alin arasında fark yok gibi zaten 6aylik olmuşsunuz bile
Ozge251021 Sule18 silikon uçlular artık tek beden bibste 0,36 ay olarak üretiliyor kauçuklar ay farkı var
talula Sule18 bizde 3 ay kauçuk kullandık her ay değiştirmek zorunda kalıyorduk şimdi bibs silikona geçtik rahatladık. Hem tüy de toplamıyor
Twilight22 Sule18 bikac kez atar ögürür falan ama 0 6ayligi kullandiysa 6 18i de tutar bence. Dediğim gibi pek fark yoktu şu anki emzigi sismisse yeni emzik küçük gibi geliyo ağzına ama alisiyo
Mimoza27 Sule18 ben yeni Trendyol dan sipariş verdim yanlış almışım 0-6 ay alacağıma 6-18 almışım eğer düşünürseniz size satabilirim kutusuyla
Sule18 @talula canım benim ki bulanıyor emzikten o sebeple kauçuk almalıyım dedim enazından biraz alıp degısıyım beden konusunda nasıl almalıym
Ozge251021 Sule18 benim elimde kauçukta var 0,6 aylık , silikonda var silikon olan 0,36 ay tek beden üretildiği için bedeni yok başka ikisinide alıyor