Reyhanasya Rota aşısı yaptırmak isteyen varsa pazartesi günü %40zam gelecekmiş 520 filan olur dedi doktor bugun ben 365₺ aldım alıp eczanede yada evde beklete bilirsiniz
Mustafayigitvebeytugannesi Reyhanasya Ben ilk oglumda da bunda da yaptırmadım ya yaptırmak şart mı acaba
Nefeess Reyhanasya Aynı şeyi biz de düşündük bugün ya da yarın alıp eczanede bekleyeceğiz aşı günümüz pazartesi
Tugba06 Reyhanasya valla postunuzu gördügüm iyi oldu.. Martta bizim de rota aşımız var şimdiden alalım da vekletelim bari 😇cok sagolun 🙏
benanerva Mustafayigitvebeytugannesi sart degil de bebeklerde bu hastalığın gorulme orani yüksek o yuzden tavsiye ediliyor doktor eczaci kisilerle görüştüm. Maddi zor evet bende menenjit i yaptiramadim mesela fiyattan dolayı. Konuştuğum kisiler en azindan rotayi yaptir dediler o sekilde yaptirdik
Reyhanasya Mustafayigitvebeytugannesi bütün Dr öneriyor yaptıran rota qeçiiren bebeklerin anneleri de mutlaka yaptırın diyorlar
Duuyguu Kaçıncı aylarda yaptırmak gerek, biz 2 ay 5 günlüğüz. Aile hekimliğinde 3 ve 5.aylarda dediler. Şimdi alsak o kadar beklemez demi?