Saricizgilibeyazev Kızlar iyi geceler göbeğimde hamilelik çizgisi oluşmuştu Doğumum da oldu fakat geçmedi . Bu çiZgi kalıcı bişey mi yoksa geçer mi
BiciNanaMusi Saricizgilibeyazev yok canım geçici m.etme ama zor geçiyor gibi biz 8 aylık olucaz hala duruyor biraz açıldı sadece rengi o kadar 😁
Deletedmom0028 Saricizgilibeyazev zamanla geçiyor benim ki 4 ay 7 gun oldu belli belirsiz suan ben beyaz tenliyim ama sanirim esmerlerde daha cok belli oluyor bu cizgi
Saricizgilibeyazev Minikcivcivim evet 5 gün oldu Doğum yapalı geçmicek gibi duruyor esmer tenliyim birde 😑 kremi falan varmıdır acaba
Minikcivcivim Saricizgilibeyazev krem bilmiyorum da çok yeni daha ama bir kaç aya tamamen kaybolmuş olur bence
Saricizgilibeyazev BiciNanaMusi Ya şimdi göbek duruyor inmesi zaman alacak bari çizgiler falan yok olsaydı 😊 kendi kendime bir umut arıyorum dA
BiciNanaMusi Saricizgilibeyazev 😁yok ikiside kalıyor bende şikayetçiyim ama çare yok beklemekten başka 😎 bide arada mekik çekiyorum ben göbek için ama arada tabi hergun değil unutuyorum😂😂😂
Saricizgilibeyazev BiciNanaMusi daha sezeryan dikiş yerim acıyor ☺️ Oralara mekiklere henüz gelemedim ama yapacm inşallah üşenmezde Fırsat bulursam 😁 sonra bizim pskljlrr gidior 😬 bırakmayın sizde
Saricizgilibeyazev Deletedmom0028 malesef cnm evet esmer de belirgin ondan tereddüt ettim yoksa leke açıcı denicem boşa beklemeyim dedim ama o dA kimyasal işte biraz daha beklerim
Deletedmom0028 Saricizgilibeyazev bence bekle canim 1 sene sonra anca anca geçen var emziriyorsan bi de bekle daha yenisin sabret uzun sure gecmezse icin rahat etsin diye krem kullanirsin
Esmmstf2016 Saricizgilibeyazev iki bucuk ay oldu dogum yapali cok hafif gecmeye basladi bende esmer tenliyim cok da koyuydu cizgi ameliyat izi gecti o duruyo daha😊
Hohomoromu Saricizgilibeyazev zamanla gecıyor canm zaman alıyor geçmesi benim ilk gebelkte ortalama 2 sene sürdü gecmesı
Saricizgilibeyazev Deletedmom0028 evet emzirme var haklısın 😑 risk almayim ben de bi anda olsun bitsin geçsin istiyorum sabırsızlıktan gelmiş aynaya bakıorm her sabah inmiş mi göbek diye 🥴 abartıorm galiba