Kubraozguler Bebeğim 5 ay 20 günlük mama işe besleniyoruz .2 hafta oldu dogru düzgün mamasını içmiyor 150 cc içen bebeğim suan 90-120 vs içiyor bu durum canımı aşırı sıkıyor atak haftası diyip çok şey yapmadım ama 2 hafta oldu neden anlamıyorum 😭
Belcim30 Kubraozguler benim çocuğum bir ara öyle oldu diş falan değildi durum çocuk bir ara durdu ama sonra düzeldi bende çok zorlamadım açıkçası içtiği kadar yaptım mamayı benimde sadece mamayla besleniyordu
Lilasever1 Kubraozguler arkadaşımın başına gelmişti ek gıda ve anne sütü de almıyordu doktor mamasını değiştirmişti kilo kaybını önlemek için
Kubraozguler Belcim30 bende zorlamak ıstemıyorum ama kilodan geri kalmasın istıyorum yoksa kilo almışlar bu sekılde
Belcim30 Kubraozguler bir sey olmaz korkma kiloyu zaten öyle hemen 1 2 vermiyor gram verir onuda toparlar.. Sen zorlarsan onu olumsuz etkilersin ne içmek istiyorsa onu ver göreceksin bak düzelecek uzun soluklu bir durum olursa doktora gidersin takviye verir olur biter..
Kubraozguler Belcim30 çok teşekkür ederim çok🙏🙏🙏5 ay 20 günlük kilosuda 7000 rahat var iyimi sizce peki kız Bu arada bebegım
Irmakprensesinannesi Kubraozguler benim kızım 6 ay 17 günlük şuan gündüz leri gnlde ek gida alsın almasın 100-120cc icer gece uyumadan önce işe 180-200cc icer o kdr onla gece uykusunu uyur