Selenay-daisy Sizde ne gibi etkiler yapıldı bi de ağızdan mı yapılıyor birşru duydum aşı fiyatı siz kaça yaptınız bana bi 250 TL 300 TL söyledi
benanerva Selenay-daisy 360 dan yaptirdik 2 doz agizdam damla seklinde hic korkulacak birsey degil hic de yan etki yapmadı
birkupalatte Selenay-daisy Menenjitle birlikte olduğu için yan etkilerini bilmiyorum ama hafif ateş oldu ve huzursuzluk. 900 ödedik. 350 tl idi sanırsam
Mcan Selenay-daisy rota korkulacak Bi aşı değil merak etmeyin ağızdan damla ateş huzursuzluk yapmıyor. 2.ve 4. Ayda yapıldı biri 350 diğeri 310 Du sanırım. Eğer menenjit aşılarını düşünüyorsanız o biraz daha pahalı ve yan etkileri biraz ağır 3 gün ateş halsizlik huzursuzluk olabiliyor onuda 7.9.12 olarak yaptırdı doktorumuz
Yasemin38 Selenay-daisy korkulacak bir yan etkisi yok canım. 367 tl civarı fiyatı. 3.ve 5.aylarda yaptırmıştım ben ağızdan damlatılan bir aşı
Zafsim0801 370 TL yaptirdik 2 dozda ağızdan veriliyor rota korkulcak bı asi değil yann etkisi belki biraz uyku haki
Selenay-daisy Zafsim0801 ahahah bizimkisi uyku bilmez uyusun 🤭😂👀 iyi iyi bari bana iki gün ateş yapabilir dediler
anne34_ Kovid geçiren bebek rota olabilir mi rota da aktif virüs ya kararsız kaldık bi doktor önermem dedi bi doktor 3 hafta geçtiyse kovid den yapılır dedi ,
Teacher5834 Selenay-daisy 2 doz oldu bebeğim 253 lira idi. Bugün son dozu olacak muayenesi 220 olmuş aşıyı söylemediler 300 küsür olmuştur
Sessizol Selenay-daisy şırongada bi sıvı bebeğin ağzına damlatılıyor ateş falan yapmadı bizde hafif kusmaları azar azar ama bide huzursuzdu aşıdan sonra midesi bulanıyomuş gibi cok sürmedi 1 2 gün. 365 tl fiyat çıkardılar tanıdıkla 330a hallettik