Deletedmom6262 5 aylık bebeğim aşırı çok terliyor çok ince giydirmeme rağmen 1 atlet 1 penye pijama giydiryorum yine aynı ben bile üşüyorum o niye terliyor gece 2 3 sefer kıyafet değiştiryorum ne yapabilirim yardım
Dincer-Efe1 Deletedmom6262 üstte kalsın bende bekliyim benim de oğlumun sadece kafası terliyor başka hiç biri yeri değil bi yerde d vitamini eksikliğinden terler diye okumuştum
Deletedmom6262 Dincer-Efe1 d vitamini veriyoruz ki ama sanki sağlık ocağı verdiğini bıraktıktan sonra çok terlemeye başladı şimdi wellcare veriyorum acaba bı fayda etmiyor mu bu aklıma geliyor doktorum öyle demişti niye aldın bu ilaçları ben sevmiyorum hastalarımda işe yaramadı sağlık ocağı verdiğini kullan dedi ama çoğu kişi temiz içerikli değil diyor burda
tugbahy6 Deletedmom6262 wellcare içeriği temiz ben asıl sağlık ocağının verdiğini kullanmam ayrıca d vitaminiyle bir ilgisi yok bebeklerin terlemesi çok normalmiş çoğu arkadaşımın bebekleri öyleydi o aylarda hepsinin doktoru normal dedi hele emen bebeklerde
Dincer-Efe1 Deletedmom6262 hiç bi bilgim ama bi kaç yerde okudum araştırdım öyle yazıyordu hava şartlarından da doktora götüremedim bende 🤭
AslanannesiAyse Deletedmom6262 benim oğlumunda kafası çok terliyor yani ensesi hep sırılsıklam yan yatırdığım halde odanın içide çok sıcak değil anlamıyorum ter bezleri var ya ondan koyuyorum genelde