Kizlar merhaba. Elimde iki cuval dolusu. Premature _ Yenidogan _ 3 aylik ve 6 aylik kiz ve erkek bebekler icin zara hm lcwaikiki cartiers hellobaby markalarindan olusan kiyaferler bulunmaktadir. Kiyafetlerin cogu sifir ayarinda neredeyse en fazla iki kere giyilmis ve giyilmemis.kiyafetlerde.mevxuttur. herhangi bir leke yoktur. Hepsi yikanmis utulenmis duGun bir sekilde.katlanmistir. Cartiersin meshur pamuklu duz beyaz cit citli badileri mevcuttur. 3 ve 6 ay seklinde keza.hello baybininde oyle hem duz renksiz hemde uzun kollu badileri mevcuttur. Alt pijamalar tulumlar sapkalar yakaliklar eldivenler ayakkabilar ve anne gogus pedleride bulunmaktadir. Bebeklerim buyudukce elimdeki zip zip hamak ve ana kucaklarinida satmayi dusunuyorum hepsi ikiser adettir. Bu toplu kiyafetin dolu dolu iki cuval kiyafetin hepsini 1000 tlye veriyorum pazarlik payi mevcuttur. Kargo aliciya aittir. Beylikduzu ve civarindakiler elden teslim alabilirler. Fotograf isteyenler. Ozelde bulusabiliriz. Ayrica elimde pet prego anne yani gri renk 8020 model besik ve iki adet kiraz.cekirdek.yastikli sevibebe reflu yatagi ve astronot mont ile.mango.mont bulunmaktadir. Son olarak cartiers polar tulumlari ve uyku tulumu mevcuttur. Besik 400 tl reflu yataklari 100 tl astronot tulum ve mont ikisi 150 tl polar tulumlarda tanesi 75 tlden vericem bilginiz olsun. Cartiers besli beyaz cit citli badiler suan 469 tl sitesinde satilmaktadir. Bende zaten yeni almis sayilirim. Ayrica buradan nasil satis yapildigini bilmiyorum. Farkli platformlara yönlendirme kesinlikle yapmıyorum. 🙋♀️