Hsniye7 Bebeğim 3 aylık.3 gündür gögsümden kızıyor.emiyor ağlıyor gögsumu bırakıyor korkuyorum gögsumu bırakmasından ?😔😔
Eskici777 Hsniye7 Agzında pamukçuk olabilir belkide, çok baharatlı yemek tüketiyosanız tadı degısıktır. Hiç bırakacak gıbı dusunmeyın, niye bıraksın Kı milleti boşverın. Bazen hıcbısey yokken de meme reddı olabılıyor ve gecıyor, atak dönemi de olabılır
Hsniye7 Ebru-isil gazı yok sürekli çıkaetıyorum gazını emzirmeden once ve sonrası.3 gündür böylr yapıyor.etrafımdaki insanlar gogusunu bırakack diolr hep korkuyrm
Eslemhifa212 Hayr korkma bende böyle bir başlık açtım ve çok korkuyordum 2. Çocuğum olmasına rağmen diren 5 saat aç bile kaldı mecbur emdi 1ay sürdü ama güçlü ol sen kazan bu süreci sadece ağlarken çok getirme göğüsünun önüne sakinlessin bir kaç saat aç kalmaktan ölmez bebekler sadece sakin ol ayakta içerse bir süre ayakta uyurken içerse uykuda içir şuan hala bile 4 aylık olduk uyuyarak içiyor yavaş yavaş gündüzleri tutuyor oda oyun oynuyor
Hsniye7 Eslemhifa212 aynwn haklısiniz.ayakta emzirmeye başladım.uyurkende gogsumu hic tutmuyor zaten.ama biraktırmıyacam ben kazanacm cok tsk ederm
Eslemhifa212 Hsniye7 rica ederim etraftaki insanlara maruz kalacaksın emmez bu içmez bu diye sen şaşırt onları unutma ki bu kadar anneler gecirdiyse bende yaparım bu dönemi atlatırm diye kendini motive et ve sürekli olmayacak bebeklik dönemi gelip geçici karnimda dört gözle beklediğimiz bebeklerimiz kolumuzda sende bu süreci sabırla atlatacaksin inşallah sürekli nazar ayeti oku üstüne bebeğinin
Hsniye7 Eslemhifa212 biliyomusun zaten en çok korktuğum seylerden biride nazar.kızimı emziriyorum etrafimdaki insnlr aaa gogsunu tutuyor baksna ne kadar tutuyor birakmıyor diyolar ne oldular falan filan.ondan sonra kızım boyle huzursuz olmya başladı