gulenadam 4 ay önce calpol almıştık oda da duruyor bir iki sefer içirdim. Bişey olıyor mu ilaçlara süresi var mı
Canlarim41 gulenadam doktorumuz en fazla 2yada 3ay tazele demişti bende evde hep acilmamis bulundurum acilanada tarih yazarım not unutmim diye
HLmom gulenadam benim doktorum açılmıştır 1 ay ömrü diyor ama buzdolabında olunca ben 2 ay kullanıyorum
laudarte gulenadam defalarca kez denemişliğim var. Antibiyotik harici bozulma yapmaz ama içirincede etkisini göstermiyor ilac. O yuzden 1 aydan uzun süre tutulmaması tarafıyım
Tugraninannesi gulenadam doktorlar açılmış ilacın 1 ay ömrü var diyor ama o an acilde verdiğim oldu mecburiyetten çok şükür bir sıkıntı yaşamadık
Balkupum2505 gulenadam doktorumuz acildiktan 1 ay sonra sekerlenir etkisini kaybeder degistirin demisti
Akayaycan gulenadam o değil de ben kızım doğduğunda almıştım calpol bir sene kadar kullandım 😃 hata mı ettim acaba
Canlarim41 Akayaycan demekkki birşey olmuyor sırf tekrar Alinsn diye mı acba çünkü sürekli kullanılmıyor ateş olunca
Akayaycan Canlarim41 yani ben bir sene kullandım neredeyse zaten bozulunca anlıyorsun iyice katılaşıyor
Acemibabyy gulenadam yani canım bizim doktor açıldıktan sonra etki süresi 21 gün dedi sonrasında etkisi azaldığından yenile diyor
Zumramm04 gulenadam instagramda güncel anne diye doktor sayfası var bununla ilgili paylaşım yapmıştı bakmanızı tavsiye ederim
Hellolo AA iyide üzerine tarih yazıyor açılmadan son kullanma oluyor o zaman bişey daha öğrenmiş oldum