Mrftm Hanımlar kızım bir haftadır sürekli huzursuz, ağlıyor, uyumak istemiyor. 4. ay atağı mi neymiş çok bunalttı bizi. Sizin nası geçti 4. ayınız , ne kazar sürüyor bu atak?
Fatosss11 Mrftm suan yasıyorum gecmıypr 5 aylık olcak hala aynı huysuz emmek ıstemıyor hep kucakda gezmek ıstyor ilgi istiyor lavoba ya bıle gıdemıyorum dişlerıde cok kasınıyor oda daraltıyor valla bılmıyorum nolcak
ebozbey Mrftm berbat haldeyim ne uyku uyuyor ne düzgün mama yiyor ne duruyo habire bı ağlama halindeyiz durup durup keyfini cigliklar atıyor kendi kendine hiç hiseyden mutlu olmuyor
Yasemintrhn Mrftm ü5 ay 2 gündrn selamlar tam anlamıyla savastan cıktık hele ki son 1 hafta gece gunfuz asla uyumadı. 1 aydan sonra ilk defa beşiğinde yatıyor insallah bitmiştir ağlamaktan helak oldu o da bende uyku kalitesi ne bilmiyorum 😔
Ayse-64 Merhaba 4 ay 7 günden.. bebeğim göğsüm dışında hiç bişeyi almak istemiyor kendi sütümü biberonla vermeye çalışıyorum mecburiyetten, 3 çeşit biberon denedim anne göğsüne yakın almıyor yüzünü buruşturuyor mama da yediremiyorum. Var mı önerisi olan