tontisbebegim Arkadaşlar selamlar 🥰 Biz İstanbul’da ikamet ediyoruz, Kiptaş veya TOKİ’ye girmek istiyoruz ama yakın zamanda başlayacak projeleri var mı? Nasıl katılabilirim? Bilgisi olan anneler beni de bilgilendirir misiniz🥰
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi tontisbebegim Tek bildiğim sabit ödeme değil enflasyon bazlı ödeme. İlk sene ödenen taksitle son sene taksidi uçurum oluyor. Gönlünüzce olsun. 🙏🏻
FistikliLokumum tontisbebegim İstanbulu bilmiyorym sma ben Ankara tokide kiradayım. Memur maasıns endeksli ödemeleri. Borclu ev alırsan pesinat ne bilmiyorum ama borcu bitmis ev slırsan 500 bin pesinat ve fazlasını istiyolar toplam da 1 bucuk trilyon mu milyon mu artık neyse bol sıfırları tam bilmşyoeum bayyaas bi pahalıya geliyo burda
tontisbebegim AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet evet neredeyse her platform öyle💜 elimizde 200 bin kadar var gerisini yavaş yavaş toplarız diye düşündük 🤍
FistikliLokumum tontisbebegim vallaa ben 2 yıl olcak haziranda burıya tasınalı 2 yıl önce gayet 30 bin 60 bin pesinatla alınabilşyodu saf gibi almadık da su an trilyonlarcan bahsediyolar burda ana dedigim gibi İstanbulu bilemşyorum Ankara icin söyledim ben