deniz-95 Merhaba, E-bebekte akıllı biberon var. Ne zamandır denk geliyorum. Forumda arattığımda bilgi çıkmıyor. Kullanan anneler var mı acaba? Varsa yorum yapabilir misiniz rica etsem 😊😊
deniz-95 Mom62536262 ya yeni herhalde. Değişik bir teknoloji. Özellikleri de güzele benziyor. Ama anlatıldığı gibi mi merak ettim. Umarım kullanan birilerini bulurum. 😂😂😂
Bal-Kaymak deniz-95 Ateş ölçmek için ateş ölçer var, suyun derecesi için bileğin içi 😁 akıllı biberon dendiğinde tek beklentim çocuğa mamasını, sütünü her ne veriyorsam kendi içirmesi , ve hiç içinde kalmaması hepsini bititirmesi olur 😂
deniz-95 Balkupum2505 e bebeğe girin akıllı biberon yazın çıkıyor. Kullanıcı yorumu yok ama. Çok merak ediyorum ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
deniz-95 Bal-Kaymak ahahaha ben bi biberondan mütişko özellikler bekliyorum 😂😂😂 ya fiyatı da uygun gelince merak ettim açıkçası
Bal-Kaymak deniz-95 fiyatı uygunsa dene tabi ama gereksiz bence ya. 😁Biberon sonuçta işte cam olsun, gaz olmaması için ne deniyordu ondan olsun yeter 😂 oğlum 4 aylık olana kadar kullandım artık kullanmıyoruz 1.5 yaşında. Biberonla işim yok unutmuşum 😁