Oglumunannesiyim Uyku düzeniniz varmı acaba kaçta yatıp kalkıyor bebişler günde kaç uyku uyuyo lar gece uykusu kaçta
Aysederindemirbas Oglumunannesiyim 9da uyuyor 1 gibi emziriyorum , 5/5:30 gibi tekrar emziriyorum daha sonra 9:30 gibi uyanıyor
Kattyperryy Şimdi uyudu gece 4 5 gibi kalkiyo emiyo tekrar uyutuyorum sabah 8 de uyaniyo emiyo tekrar uyku 11 de kalkiyo emiyo böyle böyle
Ayaz_35 Kattyperryy nazar degmesin Çok hastayim keske benim oglumdaa iki kez uyansa gece Çok yoruyor beni gece gunduz hem huysuz hem uyumayi sevmiyor 😔6 da ayaktayiz
EsilaGizem Aysederindemirbas ne güzel maşallah ben kızımı 9 da uyursam geri sabaha kadar otururuz şimdi uyudu 1 de derin uykuya geçiyor 3 5 7 9 11 de uyanıyor tamamen 2 saate bir uyanıyor neden yapıyor bunu anlamıyorum annemgile gidince orda 12 de yatıyor sabah 6 da uyanıyor emip geri yatıyor bizim evde mi sıkıntı beşik de mi sıkıntı anlamadım
Aysederindemirbas EsilaGizem benim kızımda tamamen kendi beşiğine bağımlı başka hiçbiryerde uyumuyor malesef ben ilk dogdugu günden beri kendimce rutin oluşturmaya çalıştım misafirliğe bile gitmiyorum düzeni bozulmasın diye
Ayaz_35 Kattyperryy ayagimda salliyorum uzun uzun o sekilde sonra ayaktan yataga koydugum an uyaniyor Ayakta sallamaya çok alişti
Seymaemre-asya34 9da uyuyr 10 da kalkyr snrasi belli değil bazen 12 de bazen 2 de nasıl düzene sokacagim