Pinar38 Dogumdan sonra saçlarım acayip derecede dökülmeye basladı Kulllandıgınız bişey var mı anneler sac dökülmesini engellemesi için
2cocukannesi__ Pinar38 Ay 2 günde duş alıyorum aman allahim yok böyle dökülme burdsn bir bayan zeytinyagli hakiki ev yapımı sabun almış çok memunun kalmış hatta şey diyordu kuyruk sıçana dönmüştü 😄😄😄 dedi bende alcam vallahi son çarem
Seymaemre-asya34 Pinar38 Ev saç dolu kremler denedim taradim sürekli ama yok her taraf saç hergun Süpürge açmak zorunda kalyrm ne zmn bitecek 4 aylığz
ftsdmrhn Bir süre sknra geçiyor üzülmeyin. Bende her banyoda kahroluyorum, hatta evde tülbent bağlamaya falan başlamıştım dökülen kılları gördükçe. 1 sene içinde kendine geliyor saçlar .
Pinar38 Goktug0905 insallah bu arada Baska bir postta alerji ile ilgili yorumunuzu gördüm. Bende kızım için alerjiden şüpheleniyorum geçen gün biranda ıkı bacagı da kızirmızı oldu elimi dokununca pütür pütür. Şimdi kızarıklık gecti ama o pütürlük var. Bir de hicbir zaman yüzü tamamen lekesiz olmadı dogdugundan beri küçükte olsa biryerinde kızarıklık oluyor
Ilk_mucizem60 Pinar38 benimde baya dökülüyordu 6.5 aylık oldu bebegin var hala ama eskisi gibi degil.Memnun kaldığınız sampuan var mı
Goktug0905 Pinar38 ben daha önce çalıştığım alerji doktoru vardı alanında çok iyidir Ahmet Bey.Ona götürdüm suanlık diyet vermedi kakada kan görene kadar problem yok dedi.Nemlendirici olarak da mustela önerdi.muhtemelen süt ve süt ürünlerine hassasiyeti var ama aşırı rahatsız edici durumda değil
yaprak_34 Pinar38 kızım 8 aylık saçlarım sekiz aydır Çeşme gibi akyor 😂ben bir şeylerin iyi geleceğini sanmıyorum fakat doktor bana hamikeyken kullandığın vitaminlere devam etmelisin dedi ama ben devam ediyormuyum hayır 🤦🏻♀️