Glysrcn Molfix 5 numara bez kullananlar tane hesabı kaça geliyor Arkadaşlar 5 numara kullanmadım hiç .
AyazMerve Glysrcn mavi paketi Migros’ta 2 liraya geliyor uygun olduğu için ordan alıyorum ,yeni arttı fiyatı daha da uygundu
Minnakkk Glysrcn 5 i bilmiyorum ama 4 numarayı en ucuza hepsiburadanan aldım daha yeni gelmedi eve tanesi 1. 30. En ucuzu orasıydı Migros tan daha uygun geldi fiyatı
Mircet Glysrcn migrosta bugün saat 12 ye kadar 5 numaranın tanesi 1.84 kuruş 😂 bi alana ikincisi %50 indirimde kacirma bak 12 de bitcek
Glysrcn AyazMerve Migros ta 2. %50 indirimli şuan. 40 tane var pakette 80 adet bez 2.25 e geliyor .acaba daha hesaplısı var mıdır diye merak ettim
Glysrcn Minnakkk 1,30 baya iyi almışsınız ben de o şekilde 4 numara stoklamıştım iki paket daha var şuan
Busemehmetbora Minnakkk molfix kullanmaya basladım mavı paketmı kullanıyosunuz? benınkı sızdırdı bebegım 7 kg buyuk mu acaba emın olamadım. Baby turco kullandım memnun kalmadım ama stok yaptıgım ıcın mecbur devam edıyorum
Minnakkk Glysrcn evet gercekten cok iyi denk geldi indirim kovalar oldum resmen cok zam gelmiş en son yaotıgım stoga göre 85 krustan almıstım Bi öncesinde cok artmıs dedim bakınca
Ada1- Merhaba biz sleepy kullanıyoruz kayınvalidem molfix 3 numara almış getirmiş ama bez değişikliği yapmak istemediğim için kullanmadım ihtiyacı olan varsa 72 li paket 70 liradan verebilirim.
Ozgekutay Glysrcn molfix pure sOft kullanıyorum ben. 4 numara daha yeni aldım. 1,63 e geliyor tanesi Anpa Gross market
Busemehmetbora Ozgekutay pure softtan memnunmusunuz? Ben molfıx maxı olanı aldım yenı bır ıkı kez cıs cıkarttı .
Melihakrds Emiryigit hayır getir uygulamasında normal getir getir büyük çarşı vs gibi kategoriler oluyor ya orda getir büyük te 175tl üzerine 50tl indirim veriyorlar
Perfect_woman Glysrcn Biz en son alırken 240 lira olmuştu 108 tanesi Molfix çişini çıkartıyordu son zamanlarda oğlumda bende değiştirdim
Minnakkk Busemehmetbora evet mavi paket kullanıyorum hic Bi sıkıntı yasamadım bu ikinci bebeğim ilkinde de hep molfix kullanmıstım. Bebeğiniz kac kilo kac beden kullanıyorsunuz niye sızıntı yaptı ki