Annekizz Kızlar valla şaştım kaldım 20 gün önce eşim 80 tane Baby Turco bezi 100 tl aldı gayet normal. Ama gel gelelim bugün bez aldı Sleepy 40 tane 90 tl almış bu nedir Allah aşkına napıcak bu millet 😞
EB1661 Annekizz 80 adete 180 tl verdik en son valla sorma bebeklerin mecburi ihtiyaçlarına yapmasalar bunu nolur alan var alamayan var ya
Rumeysa28 Annekizz bende geçen gün 88 tane sleepy 180 bayıldım 🙈🙈 hepten uçtular nerden bulcaz nasıl yapsak bilmiyorum
heyymomm tavsancikinannisi evet ya ben de onu kullanıyorum şok oldum 78 tane 200 dediler kaçtım resmen şu an ne kullanıyorsunuz
Annekizz tavsancikinannisi Hepsi öyle dedi eşim bilmiyorum yarın büyük alışverişe gidicez bakıcam uygun olanını seçicem mecbur
Annekizz EB1661 Valla öyle ya durumu olmayan bi çok insan var keza bizde öyle eşim işten çıktı birikmişim vardı Allahtanda ondan harcıyoruz 😞
Oykubrcn Annekizz valla indirim kovalıyoruz çok pahalı ben Migros’un 120 Li bezini 105 TL ye aldım geçen
Lay Annekizz internet indirimlerinden önden stokluyorum hep. Hepsiburadada sleepylerde indirim var bakabilirsiniz 5 numara tanesi 1.46 ya geliyor
RasayiAA Annekizz daha yeni aldık bizde molfix kilot bez kullanıyoruz. Diğer marketlerde 230 108 li bez. bizim aldığımz marketde kutusu yok diye 150 ye almış eşim nasıl sevindim. 😅