duyguluu Anneler merhaba 10 gundur kizim emzirmeyi bıraktık ama hala uyaniyor neden acaba nezaman düzene girer varmi bilen başına gelen ?
serebro duyguluu bizim de 8.gun gece yine de 3 kez falan uyanıyor. İnşallah zamanla düzene girer çünkü hala gün içinde aklına gelip soruyor, tamamen unutunca düzelir diye umut ediyorum 🙏
Honki_Ponki duyguluu 2 ay oldu bıraktıralı ama bizdede düzen hala oturmadı uyumuyoruz bizde malesef 🥺☹️
duyguluu Kac aylık bebeklerininz benjm kizim 21 aylik saat basi uyanirdi yaşını beklicektim 3 ay daha ama bianda birakmis oldum benimkide hala soruyor meme yok meme diye aklında
Honki_Ponki duyguluu 20 aylık canım valla her gece 7.8 kere uyanır kafayı yedirtir bana birde uyanıp sanki uykusunu almış gibi sabahlıyoruz valla sabahaca oturdugum yerde uyuklarım genelde babamız devreye girer sagolsun löbetleşe bakarız genelde
serebro duyguluu 22 aylık. Bazen emerek bile uyumadigi için artık tak etti diyebilirim o yüzden kararlı oldum biraktirdim
duyguluu Honki_Ponki esin yardjm ediyor canim sukur benjmki hic etmezdi hep teltim biliyormusun yine iyi sabretmesini diyorum bebimkide oyleydi 7 8 9 kere uyanirdi