Sevinc24 Bebeğim yarın 9 aylık olacak menenjit aşısı yaptıracağım ama karar veremedim 1 yaşında başlasam nasıl bir plan yapar 5 aşıdan bahsetmişti toplu alanlara hiç götürmüyorum ağır aşı korkuyorum zaten geceleri uyumuyor
Themia Sevinc24 aşının ağırlığı değilde bu noktada daha çok hastalığın ağırlığını düşünmelisiniz kanımca. 3 ve 5. Aylarda yaptırdık. 3. Ayda cok ağladı, 5. Ayda 1 dk bile ağlamadı
Mrs_Mert Sevinc24 doktorunuz nasıl bi yol izleneceğini açıklıyor. Biz o aylarda geç kalmıştık doktorumuz 1 yaşından sonra 3 doza düşüyor maddi açıdan da sizi zorlamaz çocuk da 5 kere acı çekmez demişti. 2 yaşından sonra yaptırdık. Ama size de böyle yaptırın diyemem tabiki
Sevinc24 Mrs_Mert işte 5 aşıda çok geliyor 1 yaşından sonra 3 aşıya düşüyorsa öyle yaptırmak mantıklı geliyor illa yaptıracağım tabi ama az yaptırmak istiyorum
Mrs_Mert Sevinc24 bizim 3 doz oldu. 2 doz bexero 1 doz nimenrix. Doktor tarihlerini belirledi bir ay arayla yaptırdık. Bexero biraz ağır ateş yaptı kızımda ve bacağı topalladı sürekli acıyo diye gezdi. Ama sonraki iki doz daha rahattı