Saudade 2 gündür ıkınıyor inliyor kendini çok sıkıyordu bebeğim kakası iyi ama geceleri gazı hemen çıkmıyor ve kusuyordu bugün doktor biogaia gaz damlası yazdı günde 5 kez olmak üzere, kullananlar yazabilir mi nasıldır faydası olur mu bebeğim 18 günlük.
Almondeyed Saudade iyi bir damla fakat 10 gün kadar düzenli kullanmanız gerekiyor sonuç almanız için bazen 10 gün içerisinde biraz daha zorlandığını görebiliyorsunuz ben o yüzden bırakmıştım
Egeberk Saudade ben kullandım 2 saat etkiden sonra ise yaramadı ve günde 1 kez 5 damla kullanılıyor biz öyle kullandık etkisi olmazsa metsili öneririm bizde cokkk ise yaradı hayatımı kurtardı diye bilirim
Saudade Almondeyed Lilasever1 Egeberk Dnym Busemehmetbora mlkk Deryaderinasel Zelihalp Teacherr EczEsra hepinize cok teşekkür ederim yorumlarınız icin ilk 1 hafta gözlemleyeceğim sonrasında bu yorumlara tekrar göz atacağım 🌸🤍
Busemehmetbora Saudade biogaia probiyotik+gaz damlası bebegım 3 aylık 15.gununden berı kullanıyorum.gayet iyi ama 2.5 aylıkken dr relactaz damla verdı( laktozu simdirmesi için) emzirmeden once onu kullanıyorum.
mlkk Saudade biz 8aylık düzeltilmiş 6aylığız. 12 damla ile başlattı doktorumuz. Bipgaia Gaz damlası değil probiyotik buarada. Ama aşırı gaz çıkartırıyor bebişe. Gece yatmadan 6 damla sabah 6 damla veriyorduk. Vermediğimiz zaman çok farkediyor çocuk kıvranıyor. Şimdi yoğurt yemeye başladığı için damlayı azalttı doktorumuz.
Deryaderinasel Saudade canım bende kullanıyordum aynı marka kakasını yapamıyordu hep onu verince alıştı bu sefer kestim daha rahatladı yapmaya başladı tembellestiriyor
Zelihalp Ben nurse harveys kullandım normalde günde iki kere 12 saat arayla hergün aynı saatlerde olmak şartıyla 10 damla veriliyor Du ben sadece akşam 21.00 de 10 damla verdim bir hafta sürmedi çok çok rahatladı. Sadece gaz için de değil bağırsak düzenleme geliştirme etkisi de varbu işe yaramazsa kesinlikle öneririm
EczEsra Saudade biogaia bizde hiç ise yaramamisti en çok sab simpleksden fayda gördüm eczanede de hep onu tavsiye ediyorum çok rahatlatıyor. Biogaia probiyotik olduğu için yanında gaz damlası da kullanabilirsiniz