Minikbebe 26 aylık kızım 12,5 kiloydu 11,5 şimdi neden böyle oldu nasıl fark etmedim neden kilo verdi
wafflee_42 Minikbebe BİzDe Yasitlarimiza göre kilo geriliği varmisss. Doktor Multi fibre mama verdi. Yeni yeni içmeye başladı ve kilo boy olarak görünür şekilde faydasını gördük şükür. Belki doktorunuz size de verir
_tospikannesi Bisracinarkartal neden bu vah vah demeniz ? 12 kiloda 1 kilo fazla tabi mutlaka bi sebebi iştahsızlığı ya hastalığı olmustur annenin bu durumda endişe etmesi gayet normal
Rouge-1 Bisracinarkartal bu nasıl bi yorum o bir anne ve kilo gram verse de endişelenir tabi kızına değer verdiği için hasta mı doymuyor mu bişeyi mi var diye endişelenebilir herkes bir olmaz galiba siz farklısınız anlaşılan vah vah sizin halinize ! Ve 1 kilo bizler için ufak bir kilo evet ama bebekler için öyle değil gram hesabı bile yapılıyor .
Agresif Bisracinarkartal 12 kılo bı çocuğun 5 kılo vermesınımı bekliyordunuz kılo vermış denmesı ıcın
Minikbebe Demirac19 26 aylık yani dişler bitti aslında en arkalar boş Kovid olduk 2 gün aç gezdi o bu kadar etkilemiş olabilir mi
Minikbebe AMa hiç kilo vermemişti kilo vermiş olduğunu görmek korkuttu aslında tam 12,5 değildi 12 filandı tartıya çıkar kaçar zar zor tartıyorum
Hiraaa Minikbebe kaçıyorsa önce sız kendı kılonuzu tartın aklınızda kalsın sonra kızınızı kucagınıza alın bırde oyle tartılın sonra hem kendı kılonuzu hemde ıkınıızn kılosunu hesaplayın sıze net kılo verır
Demirac19 Minikbebe olabilir canım benim oğlum da iştahsız ve çok hareketli zaman zaman kilo veriyor sonra geri alıyor
Eymeneylul0 Az yiyosa ve cok hareketliysw belki biraz vermistie canim bi de tarti tam dogru ölçüyo mu bazen benimki surekli değişiyo
Eciss Rouge-1 bebeğim 100 gr vermiş 7 aylık doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı sütümün yetmeme ihtimaline ya da gelişim geriliği olmasın diye dediğiniz gibi böyle şeyler önemli takip gerekiyor
2lokummannesiii Bisracinarkartal O ÇOK KİLO kelimesi ile dalga geçmişsiniz ya hasta olmayan çocuğun kilo vermesinin altında başka şeyler yatabilir bunun farkında mısın sen?
Minikbebe 2lokummannesiii ne kadar değişik bir insan değil mi yaptığı yoruma hayret ettim matematikte yok 12 de 1 , 100 de 8 kilo kaybı demek Bebekleri kendisi gibi 100 kg sanıyor bayan sanırım
2lokummannesiii Minikbebe Böyle kadınlardan utanıyorum gerçekten. Annesi endişelenmiş kaldı ki sağlık sorunu olmadan vermiş yani grip vs olmadan dimi? İnsanlar tuhaf. Boşver hiç takılma. Doktora git mutlaka. Değerlerine baksınlar yeni beslenme programı yaptır. Hep yemiyorlar saçlarım beyazladı zorlamaktan.
Belinayss Bisracinarkartal başka bir kadının anneliği ile böyle alaycı konuşma hakkını sana kim veriyor ? Vah vah denecek birşey varsa senin şu yorumuna yapmalı sende annesin bizde anneyiz vah ki senin haline asıl 🖐🏻
BenMathilda Belinayss başka bir kadının anneliği ile böyle alaycı konuşma hakkını sana kim veriyor ? Bisracinarkartal bizim vermediğimiz kesin. Bu nedenle hesabınıza askı işlemi uygulanmıştır.
Henakiz Bu ara daha fazla hareketli olabilir mi? Ya da diş çıkarıyor olabilir mi? Doktorunuz bir şey söyledi mi? Eğer bir şeyden şüphelenmediyse sıkmayın canınızı olabiliyor böyle iniş çıkışlar. 🌸