eylusko_ 5 aylıkken doktorumuz ek gıdaya geçirdi . mama ile beslediğimiz için. 3 gün elma verdim bugün sabah elma öğlen havuç. sorum şu, bebekler ne zaman ağzını açacak. benim bebek açmıyor. Bir de ek gıdayı istemiyor ağlıyor normal mi
Umaybebek eylusko_ eğer ağzını açmıyorsa zorlamayın. Bence ilk sebzelerle başlayın haşlayıp önüne tadımlık koyun mıncık lasın oynasın o arada teklif edin kabul edebilir, bir süre sonra ağzını açacaktır endişe etmeyin.
Yasemin38 eylusko_ meyvelerler başlarsan sebzeleri yedirmekte sıkıntı yaşayabilirsin canım https://resimyukle.io/r/ohOdNi75Fo bizim başlangıç listemizdi belki işine yarar
Alpingo eylusko_ bizde elmayla başlafık doğrusu bu,belki hazır değildir bi 15 gün bekle canım ole başka
Asuyar eylusko_ ben püre kaşığı aldım. Ek gıdaya gecemedik daha suan eline verıyorum sürekli kaşıkla dişlerınınkaşıyor ve agzına cok sokup öğrttmüyor kendini öğrendi. Bor hafta sonrabaslıaz bızde . Sebzelerrı haslayıp çatalla ezıce püre kaşığına batırıcam eline verıcem. Böylelkle kendi yemiş olur. Püre kaşığının özelliği ortası delikli püreye sokunca püre içinde kalıyor düşmüyor. E bebekte ve trendyolda civilde felan var
Alpingo Yasemin38 valla o yanlış bilgiymiş bizimm doktorumuz öyle iletti gerçektende biz elmayla basladık herşeyi yer
eylusko_ Yasemin38 ben istanbulda coo bilindik iyi bi doktora gidiyorum . meyveden başlamamı zaten çocukların tat duyularının çok gelişmediğini söyledi. meyveden başlamama rağmen meyve yi değil sebzeyi seviyor
eylusko_ Alpingo aynen bize de doktor öyle dedi . öyle bisey yok . tat duyuları çok az gelişmiş zaten dedi . meyve ile başlattı elma ve armut şimdilik
Alpingo eylusko_ evet bizde öyleydik elma,armtut sonra yoğurt diye gitti..bence biraz bekle biraz hazır değil gibi minnoş