eaktr Tugba06 biz bi sıkıntı yaşamadık huzursuzluk oldu biraz geçti o da🙏🏻 Umarım siz de yaramazsınız
Cansu4401 Tugba06 biz geçen hafta tek doz olduk canım bı yam etkisi olmadi ama her bebek bir olaya bilir
Oldugugibibiri Tugba06 biz hiçbir sorun yaşamadık. Birinci dozu olduk henüz. Ama tavsiyem rotateq olun. Ben medical parka gittim sormadan direkt rotarix yaptılar. Ama çok üzüldüm sonra. İçinde domuzdan elde edilen sirkovirus-1 isimli bir virüsün bulunduğunu öğrendim.
Yasemin38 Tugba06 bizde yan etki yapmamıştı canım inşaAllah olmaz sizdede birşey. 3.ve 5.aylarda yaptırmıştık
asafmomyy Tugba06 bizde bir hafta önce olduk Allah’a şükür bir sorun yaşamadık sadece ertesi gün ishal oldu ama hemen geçti çok şükür korkma öyle aşırı bir etki etmiyo❤️
Papatya58 Hemşire altını değiştirirken elini güzelce yika diye uyardı beni ben de sizi uyarayım. Sizin de rota olmamanız için sonuçta kaka ile atıyor ya çocuk altını değiştirdikten sonra hijyene dikkat edin yoksa bebişte sıkıntı olmuyor 🙂
Themia Tugba06 yan etkisi sadece ishal. Her bebekte ishal yapacak diye birşey yok tabi. Bizde yapmadı