Sefacan05 İyi aksamlar hanımlar 51 gündür dogum yapmisim 20 gündür kanamam yoktu dün akşam namazı kilayim dedim bi baktım çamur gibi leke görmüşüm artık namaz kilmadim bugünde geme öyle leke gordum normal mi acaba ilk dogumumda böyle bisey yaşamadım bunda böyle olunca sormak istedim sizden ricam bilgisi olan cvp veirir mi bana neden böyle oldu ki.
Sefacan05 Deletedmom636262 ya ben oglumda 1 yıl adet gormedim bunda da leke görünce şaşırdım olabilir belkide saol canm
1234___ Üst kalsın diye yazıyorum. Benim komşum yemek yapıp satıyor. Bende bugün yemek yapamadımğım için 1 kilo mantı,15 tanede içli köfte istedim, Allah’ım nasıl lezzetli yapmış.kimse yok söyleyeyim buraya yazayım. içimde kalmasın 🤗
1234___ Deletedmom636262 Aaa bu yemeklerden sonra tatlı çok iyi giderdi 😂 günah günah yapıyorsan yap niye buraya yazıyorsun 🤪insanın canı çekiyor 😁😁
JstDef Sefacan05 Annem 40tan sonra 1-2gün lekelenme olur, reglin başlayabileceğini gösterir demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ben 45. günde regl olmuştum çünkü.
Sensusfreud Sefacan05 kırkım çıktıktan bir hafta sonra gördüm bende 1 gün geldi iki gün durdu sonra yine bir gün geldi internetten araştırdım bende kötü bir şey yazmıyor hiç olabilirmiş