aylizinannesiii oksitosin sleepy naturallerde yok o indirim bionatural ve extrada var onlarda normal bez fiyatının iki katı fiyatı zaten iki paket almış gibi bi tanesine ödeniyor çok pahalı geliyor bana ve bionaturaller aşırı kalın geldi
aylizinannesiii tugbahy6 bi paket alacağız ikinci 1 TL diyor ama zaten iki paket fiyatı yani indirim yok 🤣
Deletedmom636262 herseyguzelolacakk Bence burası daha hesaplı diğeri zaten 2. Ürünüm parasınıda yüklemişler birinci ürüne çok saçma 😂🤷♀️
herseyguzelolacakk Deletedmom636262 aldım canım teşekkür ederim ☺️ben hangi sitede indirim olursa olsun direkt adet fiyatını hesaplıyorum hemen 🙈 senin önerdiğin daha ucuza geliyor 😁
herseyguzelolacakk Deletedmom636262 ben stok yapıyorum 😅 şuan beze ihtiyacım yoktu ama indirimi kaçırmıyım dedim. İyi günlerde kullansın bebişler 🥰
Mmeelliikkeee e bebek indiriminden sleppy bio natural 1,27 krş denk geldi 4 numara ay sonuna doğru tekrar var sanırım . Bu pek indirim olmamış ama daha önceki aylar bu kampanyadan almıştım o zaman iyiydi