laudarte Rumeysa28 Benim gibi bi insan temizlik nedir unuttu. Ben böyle cok iyiyim ya walla yemişim temizliği isterse bok gotursun😂😂😂
AgentMom Rumeysa28 pazartesi kadın çağırmıştım, kızıyla gelmişti dip köşe girdi çıktılar. Ramazan a kadar da tüller de pislenmez, dolap içlerini de indirmeye gerek kalmaz. Sadece halılarımı yıkatacağım bir daha çağırıp camları da temizletirim, gerisini yapıyorum zaten
Svly1212 Rumeysa28 Bayram da cocukla tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum bayrami atlatmak istiyorum bakalım hayırlısı cocuk olmasa ne zaman istersen yaparsın ama cocuk olunca sürekli yapamıyoruz
Brutal-Betty Bayram temizliği yapacam Ramazan dan önce yapınca bayrama yeniden yapacam hiç gerek yok 🙈 bebeğimle nasıl yaoacam bu sene bakalım çocuğa bakacak birini bulurum inşallah 😂
15520 AgentMom çok değil zamana göre neler yaptılar tam olarak ilk kez temizlikçi alacağım fikir olsun
AgentMom 15520 tül perde yıkayıp , güneşlikleri ütüleyip astılar, camlar, mutfağı komple indirip iç dış temizleyip yerleştirdiler, kitaplıkta dahil dolap içlerini de düzenleyip temizlediler, toz alıp sil süpür, banyo ve kileri de temizlediler.