biberonmamasi Ev işi çok nankör sabah silip süpürüyorum akşama kadar aynı bir bardak koysam tezgaha ev leş gibi geliyor. Dip temizlik yapmak istiyorum ama camları perdeleri geçen hafta temizledim. Detay temizlik yapmak istiyorum ama resmen tiksiniyorum artık evden. Aslında pis değil evim sadece istediğim gibi olmuyor nasıl yapmalıyım?
Leylaa_ biberonmamasi Valla ben kadın çağırıyorum yaa dip köşe temizliği için kızım 8 aylık bir de onunla uğraşamam bende insanım ileride çok arayacağım bu zamanları Keşke o kadar yapmasaydım diyeceğim o yüzden durumum varken kadın çağırıyorum olduğu kadar oluyor
AgentMom biberonmamasi pazartesi kadın çağırdım, camlar perdeleri yıkadık astı, mutfak dolabının içini komple boşaltıp yerleştirdi, diğer odalarda da kitaplık içi dahil indirip temzileyip yerleştirdi. Evin neyinden tiksindin mesela
Ftmvrs13 biberonmamasi ben dün yaptım 2 bebeyle birde geçen hafta mutfak dolaplarını silmiştim bu hafta da yani dün camları sildim perdeleri yıkadın yatak odasından başladım sonra çocuk odası sonra salon en son banyo ve mutfak final daha da elimi sürmem iki hafta zaten ameliyat olacağım için istesemde yapamam