Alisumm Kızlar kanlı sistitim oldu, bununla beraber mide bulantısı, iştahsızlık ve aşırı yorgunluğum var tıpkı hamilelik gibi acaba sistitlemi alakadar bilgisi olan yardım ede bilirmi?
Enoki Alisumm büyük ihtimal ondandır bende de bu aralar yanma var ilaç da içmek istemiyorum bol su içmek gerekiyor
melasya Alisumm sistit idrar yolu enf olmussunz.ilac almadan gecmez .hem antibiyotik hemde 1 kez gece yatmadan icilen sase ilac veriyolar bol su ve portakal ve limon suyuda tuketin
serenity_35 Alisumm sirkeli ılık suyla yıkayın rahatlatır ama kesinlikle ilaç sart bol bol da şu tabiki idrar kesesi iltihabı oluyor çok zor geçen bisey allahim yardım etsin zor 17 yıl çektim ben
Alisumm melasya verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ❤ acaba bu belirtiler sistitlemi alakalı mide bulantısı falan kızım daha 2 aylık hamilelikden korkuyorumda🥺
melasya Alisumm sistit idr yolu enf mide bulantisi ve alt karin ksikta belde agri yapar benim oyle olmustu ck ilerlemeden dr gidin
melasya Alisumm benim oyle olmustu hatta asiri halsizlik istahsizlik sirt bel yan agrisi yapti.bi gece atesde oldu covid sandik hatta dr hemen test istedi bisey cikmadi .kan degerlerinde crp( iltihap) yuksek cikinca idrar testinide istedi iltihap baya ilerlemisti neyseki bobreklere zarar vermemis ilaclarla 3 gunde toparlamistim