Chngr06 Kızlar 2 aylık bebeğim var meme reddi yaşıyorum uykuluyken filan alıyor emmek istemiyor duşta denediniz mi hiç ne yapmak lazım sütğm biraz fazla geliyor makas da yapıyorum ama huzurla emmiyor sizler ne yaptınız
Tmoms Chngr06 bende ilk doğduğunda meme reddi yaşadım çok zor bir süreç. Emzirme danışmanım vardı eds falan öneririm meme ucum var olmasına rağmen göğüs koruyucu göğüs çıkarıcı falan kullandım. Öneririm
Kucukhobby Chngr06 benim sol memenin ucu olmadığı için onu tutmamıştı. Ben bi hafta boyunca hep duşta emzirdim. Duşa girdiği anda tutuyordu memeyi mucize gibi. Kesinlikle deneyin. Duş dışında tutmuyordu alıştı sürekli duş alınca
Ogretmen_anneeee Chngr06 canım tazyikli sütte meme reddi yapıyormuş bi emzirme danışmanına git bence geç olmadan inşallah hersey güzel olur
Chngr06 Tmoms ucuyla ilgili bşr sıkıntı yok galiba çünkü önceden memeden ayıramıyordum emzik verdim uykuya geçişlerde filan acaba o yüzden olabilir mi bilemedim çok da vermedim ama
Chngr06 Kucukhobby peki nasıl yapıyorsunuz ayakta mı ben kulağına filan su kaçar diye tedirginim bir de memeyi bulması için öok aşağıda mı tutuyorsunuz acaba
Kucukhobby Chngr06 bi tabureye oturup kucağıma aldım emzirme pozisyonunda. Eşim duş başlığı ile bebeğe su tuttu. Kulağına gelsede endişe etmeyin bir şey olmuyor. Bebekler 9 ay su içinde yaşadı unutmayın 💕
shining_star Chngr06 Instagram’da ebe.tulinbulur diye bir ebe var şiddetle tavsiye ediyor duşta emzirmeyi takip edebilirsiniz