ikiKudurukAnnesi Kızlar söyle eve girince mis kokan bir koku istiyorum daha önce englis homeden aldım yok burada gördüm a101 den air wick aldım yok ilk başta kokuyor ama sonra kokmuyor nereden bulacam yaa
Latiko ikiKudurukAnnesi bargellodan alıyorum ben odunsu koku olanını her gelen soruyo ne güzel kokuyo bu ev diye tavsiye ederim 😊
Nefeshiramm ikiKudurukAnnesi A101 de ritm yeşil şişede olan birde viking genel temizleyici var pembe renk ben onu oda kokusu olarak kullanıyorum efsaneeee Birşey
Nefeshiramm ikiKudurukAnnesi valla canım ben bu ikisini kullanırım ve evime gelen komşularım her eşy derler herkes temizlik yapar herkesin evi temizdir ama bizim fatoşun evi başka bir güzel kokar
Bsrtncsy ikiKudurukAnnesi Fiyati biraz pahalı ama aldığına değiyor.1 kere fislatmak 1 oda için yetiyor.Kokusu cok kalıcı.Chakra Soft linen ve powder pleasure
Bsrtncsy ikiKudurukAnnesi yinede bi incele derim.Bende hep çubuklu kullandım ama çubuk hep toz topladi.İlk açıldığında ki kokuyu sürekli vermedi. bunu tek geçerim.Perdeye sıkıyorum bir kere neredeyse 2 gün kokuyor.