senay-12 Merhabalar çöllerinden kurtulan var mı benim yüzümde çok yok 10 taneye yakın fakat bu durumdan hiç hoşlanmıyorum acaba kurtulan var mı 🥰🙏
Egeberk senay-12 benimde var bide güneşte daha çoğalıyor cokkk eskiden sevmezdim ama şuan çok seviyorum hiç rahatsız etmiyor zaten makyaj yapınca belli olmuyorr bence sizede yakidiyordur 😍
Deletedmom8453 Çöllerden kurtulmak elimizde yağmur yağması 😂😂😂 Şaka şaka. Kız bence çil çoookk tatlı bir şey
senay-12 Deletedmom8453 hahahah ayy çok tatlısın 🥰😂😂😂 kız valla ben sevmiyorum keşke sana verebilsem 😂😂😂
senay-12 lalbg yaa ne güzel bende öyle diyebilseydum. böyle yorumlar geldikçe bende sevmeye başladım dermişim 😂
lalbg senay-12 bence sevmelisin☺️ Çil bi özellik bence (yani kendimi daha farklı hissediyorum:)). Yazın daha çok çıkıyo ama sadece yanaklarımda ve burnumun üzerinde var biraz. Tüm yüzümde olsa ben de eminim bi çare arardım ama senin de az varmış☺️
Pelusbattaniye Benim de var yanaklarım, burnum ve kaşımın hemen alt kısımlarında birazcık. Çocukken hiç sevmezdim, utanırdım. Ama şimdi çok seviyorum 😄