Banuu8 Kızlar göğüs ucumda çatlak oluştu ve doktorum bu kremi önerdi ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum eczacı günde 2 kere sür dedi ancak içinde her emzirmeden sonra sürün yazıyor ne yapacağımı bilemedim kullanan var mı sizler nasıl kullandınız ?
Elele Banuu8 her emzirmeden sonra sürebilirsin ben öyle yapmıştım yıkamaya da gerek yok o şekilde içirdim bebeğime iki üç günde geçirmişti benim yaralarımı inşallah biran önce geçer yaraların🙏
Ed71 Banuu8 canım ben dd kullandm her emzirmeden sonra sürdüm hatta neler kullandm neler 2 ayda anca geçti daha tam iyileşmedi bile..göğüs kalkanı kurtardı beni acıdan
defnesmoms Elele hayır kesinlikle yıkanması gerekiyor emzirmeden önce zaten kremin üzerindede yazıyor temizlenmesi gerektiği .. doktorumda zaten yıkayıp emzir demişti@Banuu8#1607357 her emzirmeden snra sürerseniz daha çabuk iyileşiyor
Ogulveannesi Elele canım Yanlış Bilgi veriyorsun emzirmeden önce Göğüs Yıkaması Gerekiyor lansoLiN sürüNce yıkAmıyorsun Allah korusun öyle emzirir çocuğa zarar verir Yanlış Bilgiler vermeyelim 👋🏿 Lütfen
Elele defnesmoms benim aldığımda yazmıyor öyle bişey hatta eczacı da satarken yıkamaya gerek yok demişti ben yıkamadan da verdim arada yıkıyodum arada yıkamıyodım kafama göre yani. Ve benim bildiğim bu tarz kremlerin çoğu yıkanmadan kullanılabiliyor üç çeşit kullandım üçü için de aynı şeyi söylediler hastanedeki hemşireler de eczacı da
Elele defnesmoms ben beş ay önce Doğum yaptım siz öyle deyince tekrar okudum yıkanması gerek diye hiçbir ibare göremedim belki farklı merhemler kullandık bilemiyorum ben hemşireye de sormuştum çünkü o da gerek yok bunların yıkanmasına demişti Eminim. Yine de arkadaşı yanlış yönlendirmek istemem kendisi yıkasın tabi isterse
Elele Ogulveannesi ben bana da o şekilde kullandırdılar ben o şekilde kullandım diye söyledim zaten illa yıkamasın aman yıkama sakın hiç gerek yok demedim yani yıkasın zaten krem sürmese de İnsan gün içerisinde yıkıyor illa yani.