luciferrr 3 dilim bal kabağı 1 adet patates Bi kaşık irmik Bi kaşık zeytinyağı Önce balkabağını ve patatesi 20 dk suda haşladım sonra irmikle zeytinyağı ekleyip 25 dk pişirdm sonra blenderla çektim.. Sizde bugün ki menünüzü paylaşın fikir olsun ❣️
yaprak_34 luciferrr bütün gece sıfır uyku kızım 4 dişini birden çıkarıyor ateş vücudunda döküntü ağrı.Menü Makarna ve cacık 😂
unkurabiyesii luciferrr fırında beşamel soslu kıymalı karnabahar :) biz ne yersek onu yiyor 10 aylık oldu kızım bunu da bayılarak yiyor tavsiye ederim :)
Saitkereminannesi luciferrr Sabah patates kızartması öğlen yayla çorbası akşam kabak musakka ve pirinç pilavi
Eymenimm34 luciferrr Babamız bugün maça gidicek dışarda yiyecek bizde oğlumla pilav üstü tavuk kızıma ek gıdaya başlamadık daha 🤗
Reyhanasya luciferrr doktorunuz mu ek gıdaya geçin dedi benim kızımda 5 ay 5 günlük herseyi yemk istıyor sofra kurdurmuyor bnde geçmk istıyorum
unkurabiyesii Balarisi_melisEla evet neredeyse tuzsuz ve organik tam buğday unuyla organik normal unu karıştırarak yapıyorum. Doktorumuz zaten 9. Ayında sizinle birlikte her şeyi yiyebilir demişti 😊